Kategoridiskussion:Jernbanediagrammer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nu er det godt nok mig selv, der har oprettet nærværende kategori, men ved nærmere eftertanke må jeg nok indrømme, at navnet ikke er specielt heldigt valgt. Dels er det alt andet end mundret, og dels kan kortene godt vises udenfor infobokse, hvorfor navnet faktisk ikke er helt dækkende.

Jeg foreslår derfor, at kategorien flyttes til Kategori:Jernbanediagrammer, som nok er det, der bedst beskriver, hvad kategorien dækker over. Alternativet Jernbanekort går ikke rigtig, for det kan forveksles med de oversigstkort (som undertegnede har lavet), der også findes i en del af de relevante artikler. Sporplaner går heller, for på sådanne skal samtlige spor gengives, og det er ikke meningen her. Jernbaneskabeloner går heller ikke rigtig, for det kan dække over alt, der har med jernbaner at gøre. Derimod passer betegnelse diagram fint, for det er det, det er, ligesom det burde være indlysende, at det ikke er artikler, det handler om.

Selve flytningen bør nok foretages manuelt, så der kan ske en geografisk sortering, f.eks. Kategori:Jernbanediagrammer for London Underground. --Dannebrog Spy 27. dec 2009, 23:37 (CET)

Forslaget har min støtte. kalaha 28. dec 2009, 00:14 (CET)
Wegge har nu foretaget flytningen. --Dannebrog Spy 13. jan 2010, 20:17 (CET)