Kategoridiskussion:Kunstnere fra Færøerne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Info om genrer mangler[rediger kildetekst]

Jeg har forsøgt at inddele de færøske kunstnere i mere præcise kategorier, men der er stadig 11 tilbage. Nogle fordi de arbejder i meget smalle genrer, som fx papirklip eller skulptur, hvor der ikke er basis for at lave en selvstændig færøsk kategori. Men en del er ladt tilbage, fordi der mangler information i artiklerne om, hvad de egl. arbejder med. I stedet står der ting som, at han/hun "udstiller kunst". Hvis nogen ved præcis, hvilke genrer de enkelte kunstnere arbejder med, bedes de skrive det i artiklerne. Samtidig bør den der indsætter genreinfo slette "Kunstnere fra Færøerne" kategorien, hvis kunstnerens arbejde kan dækkes af en el. flere af de mere præcise kategorier - dvs. hvis en kunstner fx kun arbejder med maleri og grafik. Mvh. --X (diskussion) 15. feb 2013, 20:19 (CET)

Jeg har nu yderligere oprettet billedhuggere og tegnere, samt slettet Kunstner-kategorien ud for folk, der arbejder i genrer, der ikke eksisterer i wiki systemet (som fx. papirklip) - de er dog alle dækket af andre kategorier indenfor kunst. Tilbage er fem stk., hvor der er for lidt info til at afgøre placeringen.--X (diskussion) 15. feb 2013, 21:55 (CET)