Kategoridiskussion:Kvalitetsmærket artikler uden korrekt mærke på Wikidata

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hvad går galt?[redigér wikikode]

Er der nogen der kan se, hvad der går galt på de tre artikler der er i kategorien dags dato, London Calling, Umayyade-kalifatet og Østfronten under 2. verdenskrig? De ser alle fine ud, når jeg kigger på artikel+wikidata. Og kategorien vises heller ikke på artiklerne - heller ikke med "vis skjulte kategorier". en tilsvarende svenske kategori har to artikler - som også ser fine ud på wikidata. NisJørgensen (diskussion) 9. okt 2018, 20:18 (CEST)

1 artikel (østfronten) havde intet mærke på Wikidata (rettet på Wikidata), 1 artikel (Umayyade) havde et forkert mærke på Wikidata (rettet på Wikidata), 1 artikel (London) var tilsyneladende ikke automatisk opdateret som den skulle idet en nulredigering løste problemet. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. okt 2018, 22:35 (CEST)
Aargh. Jeg syntes at jeg havde tjekket alle 3 artikler - men det var den første, London Calling, som jeg kiggede mest på. Og på den syntes jeg at jeg har forsøgt nulredigeringer af både artikel og wikidata, uden held. Hvor var det du nulredigerede? Tak for opklaringen, under alle omstændigheder. NisJørgensen (diskussion) 9. okt 2018, 23:03 (CEST)
Jeg lavede en nulredigering på artiklen London Calling. Jeg ved ikke hvorfor det virkede for mig, men ikke for dig. Fik du trykket på knappen "Offentliggør ændringer"? Det er ikke nok at begynde en redigering af siden hvis man ikke efterfølgende også trykker på knappen. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. okt 2018, 23:24 (CEST)