Kategoridiskussion:Landbrugsmaskiner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Untitled[redigér wikikode]

Jeg foreslår at denne kategori ændres til Landbrugsredskaber. Det er en lidt brede kategori, hvor redskaber f.eks. en plov, der er uden mekanik og håndholdte redskaber som f.eks. en le eller segl eller en ard kan være omfattet af. Lige nu virker det forkert at putte en le eller segl i kategorien, omvendt mener jeg at de hører til i den samme kategori som de øvrige landbrugsmasker.--Christophersen 27. apr 2009, 18:28 (CEST)

Jeg er ganske enig i dette; man kan måske have Kategori:Landbrugsmaskiner som en underkategori af Kategori:Landbrugsredskaber, men det kan godt være, at det er svært at afgøre, hvad der skal i underkategorien frem for den bredere kategori. En harve hører nok til i redskaber, men hvad med en grønthøster eller en finsnitter? --Arne (Amjaabc) 9. okt 2011, 15:38 (CEST)