Kategoridiskussion:Nåletræer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Efter aftale med Honymand ønsker jeg denne tomme kategori slettet. Baggrunden for dette ønske er, at kategorien er oprette af vanvare, og desuden er den overflødig, da kategorien "Stedsegrønne" allerede findes.--Sten Porse 21. nov 2008, 15:11 (CET)

Nok er kategorien overflødig, men jeg skulle mene, at den er "naturlig" nok til at vi bør overveje noget i stil med no:Mal:Kategoriomdirigering - en kasse, der fortæller at denne kategori teknisk betragtet er der, men at den ikke skal bruges, og at de artikler, der måtte lande i den, vil blive flyttet. --Palnatoke 21. nov 2008, 21:30 (CET)
Ja, det er sandt - ellers dukker den nok hurtigt op igen.--Honymand 22. nov 2008, 23:54 (CET)
Hej, nu har jeg prøvet at kopiere den norske no:Mal:Kategoriomdirigering til dansk Skabelon:Kategoriomdirigering, og for så vidt angår selve skabelonen er det nemt nok. MEN - den kræver en bot for at virke !
Der er derfor 2(3) muligheder
  1. En anden kopierer den norske skabelon og sørger også for bot
  2. Vi skriver bare en ny tekst på Kategori:Nåletræer der forklarer hvorfor den er overflødig og hvad man kan/bør bruger som alternative kategorier. (Det kan jeg godt gøre)
  3. Vi gør begge dele, først (2) og sidenhen (1) - de udelukker jo ikke hinanden tror jeg.
--Honymand 23. nov 2008, 09:37 (CET)
Lad os bare tage 3-eren - så får vi afprøvet konceptet. --Palnatoke 23. nov 2008, 10:25 (CET)
Så er (2) gjort! Kom dog til at tænke på en forskel der faktisk er mellem Kategorier og de botaniske grupper. For de botaniske grupper får man ikke en liste af alle artikler i gruppen, så her er der en rent brugsmæssig fordel ved kategorier. Men ønsker man dette for de botaniske grupper, skal det vel implementeres i taxoboksen eller en anden skabelon så det sker automatisk.--Honymand 23. nov 2008, 11:12 (CET)
Glimrende. Jeg gad vist om konceptet ikke også kan brugesandre steder, så det var måske en tanke værd at optage det i Wikipedia:Stilmanual, hvor der - så vidt jeg kan se - ikke findes noget om brugen af kategorier? --Sten Porse 23. nov 2008, 13:43 (CET)

Kategorien tages nu i brug[rediger kildetekst]

Kategorien har vist sig nødvendig alligevel da Kategori:Planteslægter skal nedlægges. Se Kategoridiskussion:Planteslægter og Brugerdiskussion:Sten#Kategoridiskussion:Planteslægter. --Honymand 10. jan 2009, 11:39 (CET)