Kategoridiskussion:Nordisk mytologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er der nogen, der kan give en præcis beskrivelse af forskellen mellem Kategori:Nordisk mytologi og Kategori:Mytologi fra Norden? Hvis der er en forskel, må den ene vel være en delmængde af den anden, og så må dette afspejles i kategorierne. Som det er nu, tilhører de gensidigt hinanden via kategori, og det går ikke. --Arne (Amjaabc) 14. jul 2011, 23:16 (CEST)

jeg håbede at du kendte svaret. Men norden er også samer og eskimoer og urbane myter.Dysse 14. jul 2011, 23:38 (CEST)
Men du er vel med på, at de ikke gensidigt kan tilhøre hinanden som kategori? Måske skal vi få rækkefølgen opklaret først - eller slået de to kategorier sammen. Jeg er helt med på, at Norden også omfatter de nævnte emner, men hvilken af kategorierne hører de så ikke til? Mvh. Arne (Amjaabc) 14. jul 2011, 23:44 (CEST)
Ville det ikke være mest sammenhængende med andre kategorier at beholde "Mytologi fra Norden", og tømme denne kategori? --Medic (Lindblad) 15. jul 2011, 02:56 (CEST)
Du lyder som om du er i tvivl, så lade være. Kom med en gennemtænkt plan, først.Dysse 15. jul 2011, 07:53 (CEST)
Der har åbenbart været en diskussion en sommernat - og som jeg ser det, forudsætter "Kategori:Mytologi fra Norden", at hovedartiklen hedder "Mytologi fra Norden". Det gør den ikke. Lad os derfor flytte kategoriindholdet den anden vej. --Palnatoke (diskussion) 18. apr 2012, 15:05 (CEST)
Ingen problem for mig - jeg syntes bare, at det var noget rod, at der var to, der gensidigt tilhørte hinanden. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. apr 2012, 18:50 (CEST)