Kategoridiskussion:Personer efter by i Norge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


By eller sted[rediger kildetekst]

Kategorien burde måske hedde "Personer efter sted i Norge#, så Personer fra Telemark kunne komme med. Den indeholder allerede en kommune. Desuden kommer nordmænd ofte fra en bygd og ikke en egl. by.--X (diskussion) 14. feb 2013, 13:04 (CET)

Nej. Kategorien er hægten ind i meget veldefineret hierarki af byer. Det vil være bedre få en Kategori:Personer efter kommune i Norge - jeg har overvejet at også få det for de danske kommuner. Også fordi det vil passe med kategorier på de andre wiki'er. fx en:Category:People by municipality in Denmark eller se sv:Kategori:Personer efter kommun . --Steen Th (diskussion) 14. feb 2013, 13:54 (CET)

OK, men så afhægter jeg den kommune, der er med. Hvad med bygder? Hvor stor skal en by være, før det er en by? Mvh.--X (diskussion) 14. feb 2013, 14:15 (CET)

Jeg synes, at kommuner er for detaljeret et niveau uden for Danmark, siger ikke folk ret meget. Fylker er mere interessante. Den eneste norske kommunekategori pt. er Bamble, som ligger i Telemarken fylke, der allerede er oprettet som kategori, så den er egl. overflødig.--X (diskussion) 14. feb 2013, 14:25 (CET)