Kategoridiskussion:Personer fra Færøerne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Enkeltpersoner[rediger kildetekst]

Med de udbyggede erhvervskategorier og en kat. med historiske personer, er der ikke længere brug for at sætte enkeltpersoner direkte under færinger. Det virker pt. helt tilfældigt, hvem der er direkte omtalt.--X (diskussion) 15. feb 2013, 12:39 (CET)

Ø-kategorier[rediger kildetekst]

Der er oprettet 6 ø-kategorier. De er af praktiske grunde oprettet under de danske navne, da færøske særtegn er problematiske at arbejde med, selvom mange øer kan staves uden særtegn, gør ønsket om konsistens det naturligt, at alle ø-kategorier skrives på den danske måde. Desuden er vi jo på dansk wikipedia. Vær venlig ikke at flytte kategorierne uden forudgående diskussion (også selvom du måtte synes, det er helt forkert ;-).
Jeg vil opfordre til, at man ikke opretter ø-kategorier for de små øer, da de let bliver meget snævre (Nolsoy kunne måske være en undtagelse). Mvh.--X (diskussion) 15. feb 2013, 16:06 (CET)