Kegnæs Friskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Kegnæs Friskole er en fri grundskole på halvøen KegnæsAls. Skolen blev oprettet i 2003, da den daværende Sydals Kommune besluttede at nedlægge den sidste folkeskole på Kegnæs. Bestyrelsen ansatte Jens Billum som leder. Han havde tidligere bidraget til at grundlægge både Hinnerup og Eckersberg Friskole.

Eleverne på Kegnæs Friskole er inddelt i aldersintegrerede grupper, undtagen 8. kl. og 9. kl., som er klasseopdelt. Eleverne tager årligt på lejrskole og kommer i løbet af deres skoletid på sprogskole i England, kanotur til Sverige og en rejse til Kina. Friskolen har i flere år markeret sig i Sønderborg Kommune med et af de højeste karaktergennemsnit.[kilde mangler]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkoleSpire
Denne artikel om en skole, en uddannelsesinstitution eller uddannelse er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.

Koordinater: 54°51′32″N 9°55′47″Ø / 54.859°N 9.9297°Ø / 54.859; 9.9297