Kenneth Karskov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Kenneth Karskov
Født 18. januar 1975Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse JournalistRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kenneth Karskov (født 18. januar 1975) – også kendt som Kenneth K. – er en dansk journalist med fast tilknytning til Danmarks Radio P3.

Han er bedst kendt som vært på Musikquizzen, som han har bestyret siden januar 2006. Karskov har været ansat på DR P3 siden 2001 og har lavet programmer som Go'morgen P3, Sport på 3'eren, Liga på P3, 'Kend Din Klassiker'. Samtidigt har han leveret freelance artikler til aviser og blade som Nyhedsavisen, B.T. og Søndagsavisen.

Ud over musik er Kenneth Karskovs speciale Asien især Thailand og Kina samt luftfart. Han taler thai og mandarin (sprog). Kenneth har tidligere boet i både Beijing, Xiamen og Bangkok. Han er uddannet B.A. i kinesisk fra Københavns Universitet.

Under OL i Beijing 2008 var han P3's Kina-ekspert og skrev ved samme lejlighed klummer fra Kina i Ekstra Bladet.

Karskov er medstifter af søgemaskinerne Flyrejsen.dk samt Viviro.com.

Karskov er forfatter af bloggen Flybranchen.dk med analyser af og kommentarer til dansk og international luftfart. Han er ofte citeret af danske medier, hvor han bliver brugt som ekspert i flyselskabernes gebyrer og kundernes oplevelse af luftfarten.[1][2][3]

Noter[redigér | redigér wikikode]