Kenneth Karskov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Kenneth Karskov
Født 18. januar 1975 (49 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Københavns Universitet Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Arbejdsgiver DR Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kenneth Karskov (født 18. januar 1975) – også kendt som Kenneth K. – er en dansk journalist med fast tilknytning til Danmarks Radio P4.[1]

Han er bedst kendt som vært på Musikquizzen, som han har bestyret siden januar 2006. Karskov har været ansat på DR siden 2001 som studievært på DR P3 indtil 31. december 2018, og derefter på DR P4. Han har lavet programmer som Go'morgen P3, Sport på 3'eren, Liga på P3 og Kend Din Klassiker.

Kenneth Karskov er uddannet B.A. i kinesisk fra Københavns Universitet og taler mandarin kinesisk samt thai. Han har tidligere boet i både Beijing og Xiamen i Kina samt i Bangkok.

Derudover besidder Karskov stor viden om luftfart og rejser. Han er medstifter af søgemaskinen Viviro.com og forfatter af bloggen Flybranchen.dk med analyser af og kommentarer til dansk og international luftfart. Han er ofte citeret af danske medier, hvor han bliver brugt som ekspert indenfor områderne rejser, flyselskabernes gebyrer og kundernes oplevelse af luftfarten.[2][3][4]

Derudover er han flittig freelance skribent indenfor rejsejournalistik, og har skrevet freelance artikler til bl.a. Berlingske,[5] Jyllands-Posten,[6] B.T. og Søndagsavisen.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]