kim (cigaretmærke)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Kim. (Se også artikler, som begynder med Kim)

kim er et cigaretmærke, der fremstilles af selskabet British American Tobacco. Der findes to typer: kim Red Slimsize og kim Blue Slimsize, hvor sidstenævnte indeholder halvt så meget nikotin og tjære. På cigaretpakken skrives k småt. Cigaretterne adskiller sig ved at være tyndere og ekstra lange (9,5 cm).

Mærket blev indført i Tyskland i 1970. Det blev aktivt markedsført for kvinder og blev særligt populært blandt kvinder[1].

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.