Kulturcenter Mariehøj

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Kulturcenter Mariehøj er et kultur- og fritidscenter beliggende i en tidligere skole på Øverødvej 246 i Gammel Holte. Komplekset består af den gamle hovedbygning fra 1924 og nyere tilbygninger fra 1958, tegnet af daværende Søllerød Kommune. De sidste bygninger er fra 1975-1978.

Frem til 1988 fungerede bygningerne som folkeskole, og siden har bygningerne dannet rammen om forskellige kultur-, undervisnings- og idrætsaktiviteter samt administration og børnehave.

Faciliteter[redigér | rediger kildetekst]

Bygningerne har et areal på over 8.000 m2, og de udendørs områder der er tilknyttet er på over 8 hektar.

Mariehøj har bl.a. en stor boldsal samt værkstedsfunktioner med musik- foto, male- og sløjdlokaler samt en række mødelokaler. Derudover er der to udendørs hundebaner, en petanquebane og en bane til modelbiler.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Dansk geografiSpire
Denne artikel om Danmarks geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.