Limbo (dans)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Limbo (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Limbo (flertydig))

Limbo er en dans hvor man skal bruge et lige redskab f.eks. et kosteskaft. To mennesker skal holde den lige genstand i luften hvorefter deltagerene/danserne skal komme under den lige genstand og må kun bøje sig bagover og må ikke tage fra med hænderne, hvis vedkommende ikke kommer under genstanden uden at falde eller vælger at give op, er vedkommende ude af dansen. efter at alle deltagerene har forsøgt at komme under genstanden, sænkes genstanden en smule. Dette gentager sig indtil at der kun er en tilbage, denne person har så vundet dansen. Nogle mennesker mener at denne dans( i bibelsk forstand) var en måde at vælge den bedste person til komme i Limbo som er (for kristne) et mellemland mellem himlen og helvede.

Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
ArtikelstumpStub
Denne artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.