Limbo (dans)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Limbo (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Limbo (flertydig))
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Limbo i Trinidad

Limbo er en dans, hvor man bruger et lige redskab, f.eks. et kosteskaft. To personer holder den lige genstand mellem sig hvorefter deltagerne/danserne skal forsøge at bevæge sig under genstanden ved at bøje sig bagover, uden at tage fra med hænderne. Hvis en deltager enten ikke formår at bevæge sig under genstanden, falder eller vælger at give op, er vedkommende ude af dansen. Efter alle deltagere har forsøgt at komme under genstanden, sænkes denne en smule, og dansen gentages. Dette fortsætter indtil der kun er én deltager tilbage. Den sidste deltager har vundet.

Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
ArtikelstumpStub
Denne artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.