Liselotte Lyngsø

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Liselotte Lyngsø (født 23. juni 1970 i København) er en dansk fremtidsforsker, forfatter og partner i Future Navigator.

Hun er uddannet M.Phil i økonomi og politik fra St. Anthonys College, University of Oxford, England. Som fremtidsforsker arbejder hun med at spotte trends og hjælpe virksomheder og organisationer i deres strategiudvikling.

Hun er udpeget NMC Technology Outlook, Foresight editorial board, VL20, advisory board Nordic Theme Parks, The Lifeboat Foundation - Safeguarding Humanity, stiftende medlem af Global Future Forum. I 2019 indtrådte hun i Specialisternes bestyrelse.

Hun har arbejdet 8 år som forskningsdirektør ved Institut for Fremtidsforskning og 2 år i Forward Unit Studies i Europa-Kommissionen, Bruxelles.

Sammen med Anne Skare Nielsen stiftede hun i 2003 Future Navigator.

I 2013 medvirkede som dommer sammen med Louise von Linstow og Peter Ingemann i TV2s boligkonkurrence Nybyggerne[1].

Hun har skrevet adskillige artikler om fremtiden og bidraget til en lang række bøger og essays, hvor hun bl.a. beskriver fremtidsforskningens metoder og anvendelsesmuligheder, samt analyserer menneskers livsperspektiver og værdier.

I et interview med Berlingske Tidende 13.10.2019 udtalte hun sig om samfundets feed-back krise: "Vi møder ikke rigtige mennesker af kød og blod, vi gider ikke tale sammen, i stedet sender vi tekstbeskeder til hinanden, og lige om lidt har vi sådan nogle chatbots til at give os gode råd. Hvis vi fortsætter på den måde, hvor skal de rummelige fællesskaber så komme fra, hvor man kan være sammen uden mobning og bare passer på hinanden." [2]

Liselotte Lyngsø har fire børn fra et tidligere forhold.

Hun er bosat i Hellerup og gift med Noa Redington.


  1. ^ https://omtv2.tv2.dk/nyhedsartikler/nyhedsvisning/moed-deltagerne-i-quotnybyggernequot/
  2. ^ https://www.berlingske.dk/aok/mit-knuste-hjerte-gjorde-at-jeg-moedte-nogle-af-mine-mest-skoere-og-dejlige