Diskussion:Liselotte Lyngsø

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Liselotte Lyngsø

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Rmir2 har den 25. september 2015 påsat {{notabilitet}} på artiklen Liselotte Lyngsø uden at fremsætte et sletningsforslag, hvilket hermed gøres. Artiklen er oprettet af Bruger:Aonnotgnider samme dag, som notabilitetsskabelonen blev påsat. --Morten1997 (diskussion) 22. feb 2017, 15:57 (CET)

Slet - foredragsholder, har ydet bidrag til osv. men ikke noget der gør hende notabel. Rmir2 (diskussion) 22. feb 2017, 16:05 (CET)
  • Slet - Oprettet af bruger, der alene har oprettet denne artikel og tilføjet et fødselssted for samleveren. Det underbygger, at artiklen er oprettet af en bruger, der er "tæt på". Biograferede er foredragsholder, konsulent m.v., og sikkert en udmærket en af slagsen, men synes ikke rigtig at være omtalt som en markant skikkelse i samfundsdebatten. "Debattører", "eksperter" og konsulenter er der mange af, og der oprettes ofte artikler om disse af brugere, der er tæt på, og det synes også at være tilfældet her. --Pugilist (diskussion) 22. feb 2017, 18:43 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 11:53 (CEST)

Anden runde: Liselotte Lyngsø er blevet genoprettet i 2019 af en IP-bruger.

Konklusion:
Den verserende diskussion på Brønden om hvorledes vi forholdet os, når der genoprettes en artikel, der er konkluderet slettet, er ikke helt afsluttet endnu. Der synes dog at være enighed om, at en genoprettelse af en artikel slettet grundet manglende (diskuteret) notabilitet ikke blot bør kunne oprettes igen udenom et gendannelsesforslag, med mindre den nye artikel bidrager med noget nyt. Den nye artikel om biograferede har de samme problemer som den slettede artikel, hvorfor den slettes i overensstemmelse med den første konklusion. Ønsker biograferede (eller personer tæt på biograferede) at oprette artiklen igen, må det ske via et gendannelsesforslag. Pugilist (diskussion) 1. jun 2020, 13:24 (CEST)