Luke Benward

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Luke Benward
Luke Benward 2010 (cropped).jpg
Luke Benward i 2010.
Personlig information
Fulde navn Luke Aaron Benward
Født 12. maj 1995 (26 år)
Franklin, Tennessee
Nationalitet USA Amerikaner
Forældre Aaron og Kenda Benward
Beskæftigelse Skuespiller, sanger
Aktive år 2002—i dag

Lucas Aaron "Luke" Benward (født 12. maj 1995) er en amerikansk skuespiller og sanger. Han er bedst kendt for sin hovedrolle som Billy i How to Eat Fried Worms og som Charlie Tuttle i 2008 Disney Channel Original Movie, Minutemen. Han har også spillet en vigtig rolle i Mostly Ghostly. I en alder 7, var han med i Martina McBride's musikvideo Beton Angel.

Opvækst[redigér | redigér wikikode]

Luke Benward er søn af Aaron Benward og Kenda Benward fra Franklin, Tennessee. Hans far spiller i country-duoen Blue County. Hans mor har en deltidsstilling som skuespiller, model og træner. Hans bedstefar er kunstneren Jeoffrey Benward. Han har to yngre søstre ved navn Gracie og Ella. Luke Benward opholder sig i øjeblikket i Franklin, Tennessee. Luke Benward er ud af en kristen familie, hvilket især afspejles i hans musik – som omhandler de typiske kristne værdier som næstekærlighed og tilgivelse men også om transaktionen fra barn til voksen.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Luke Benward spiller den lille dreng, der hjælper den mishandlede pige i musikvideoen "Concrete Angel" af Martina McBride.

Luke havde rollen som Will i filmen Cloud 9 fra 2014.

Benward dukkede første gang op som David Moore i filmen We Were Soldiers, af Randall Wallace fra 2002. Hans succes voksede i 2006, da han var 11. Han spillede hovedrollen som Billy i filmen How to Eat Fried Worms.

Luke nyder at spille fodbold (Wide Receiver 8. klasse år), sin guitar, videospil, og Breakdance.

Benward er erklæret katolik. Han spillede discipelen Mark på "The Word of Promise – Next Generation New Testament", en dramatiseret lydbibel for teenagere. Han optrådte desuden på iShine-turnéen i 2008.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi