Meneñ Hotel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Koordinater: 0° 32′ 35″ S, 166° 57′ 1,57″ Ø Meneñ Hotel er det eneste hotel i republikken Nauru (hvis man ser bort fra et herberg i Aiwo), og ligger i distriktet Meneng. Det er ikke så mange turister som kommer til øen så hotellet har haft noget modgang. Det har 119 rum med mulighed for at lave kaffe og te i hvert rum. Hotellet har et konferencerum med plads til 200 mennesker, og blev for nylig[Hvornår?] restaureret. Alle rummene har også et køleskan TV og videoafspiller. Restauranten serverer blandt andet thai- og kinesisk mad.

I sit navn bruger hotellet bogstavet ñ, som er en gammel skrivemåde for ng på Nauru. Hotellet har alligevel beholdt det i sit navn.

Awatcornertower01.JPG Denne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Bygning eller seværdighed Stub
Denne artikel om et bestemt bygningsværk og/eller en seværdighed er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.