Michelle Hviid

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Michelle Hviid
Født 12. maj 1972Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Michelle Hviid (født 12. maj 1972 i Australien) er en dansk foredragsholder[1] og iværksætter, som i 2002 stiftede datingportalen Running Dinner.

I 2006 kårede Børsens Nyhedsmagasin hende som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. Samme år kårede netværket Morgendagens Heltinder som "Årets Heltinde".

Michelle Hviid deler klummen "Skrappedullerne" i Ekstrabladet med Karen Seneca og Anne Lea Landsted, og er en fast gæst i DR P4s lørdagsprogram "Så har vi balladen"[2], hvor hun som "kærlighedsminister" kommer med betragtninger om ugens emne.

Michelle Hviid står bag Überbanko, som indsamler penge til Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde til fordel for kvinder i Afrika, og er medlem af netværket Kvinder for indflydelse[3]. I 2009 vandt hun Femina og Elizabeth Ardens "8th Wonder Award"[4].

Michelle Hviid var i en årrække bosat i Københavns Nordvestkvarter sammen med sine to børn og gjorde sig bemærket i debatten for at løfte kvarteret, blandt andet med integrationsprojektet Michelles Mission [5] som blev sendt på DR1 i 2006.

Michelle Hviid udgav 1. november 2012 bogen "Skru op for livet" på forlaget Pretty Ink. Bogen udkom i 2. oplag i december 2012.

Kilder og eksterne links[redigér | redigér wikikode]