Morgendagens Heltinder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Morgendagens Heltinder er et netværk for iværksætterkvinder i Danmark. Morgendagens Heltinder blev stiftet som forening den 11. november 2001 som en udløber at et projekt for iværksætterkvinder under Teknologisk Institut. I dag er netværket bestående af over 500 innovative kvinder, der repræsenterer mere end 100 forskellige professioner. Netværket har lokalgrupper i København, Århus, Odense, Roskilde, Næstved, Horsens, Aalborg, Sydjylland og Sydhavsøerne.

Blandt netværkets kernesager arbejdes på at få en barselsfond for selvstændige indført i Danmark, da foreningen ser det som direkte hæmmende for iværksætteriet i Danmark at der ikke er etableret en sådan.

Foreningen Morgendagens Heltinder gik konkurs i 2009. Konkursboet blev købt af Fakultet for Executive Management, som nu er indehavere af netværket. Netværket er dermed i dag ikke længere en forening men alene et netværk for kvindelige iværksættere.

Årets Heltinde[redigér | redigér wikikode]

Morgendagens Heltinder uddeler årligt en eller flere såkaldte heltindepriser til kvinder, som den mener skal hyldes, støttes og beundres.

Eksterne links og kilder[redigér | redigér wikikode]