Mikkel Kasper

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mikkel Kasper
Personlig information
Navn Mikkel Kasper
Land Danmark
Født 5. maj 1992 (31 år)
København, Danmark
Vægtklasse mellemvægt
Højde 191 cm
Teknik Judo
Team Arte Suave
Aktive år 2013-
Kampe
Kampe i alt 3
Vundne 3
Vundne på KO 1
Vundne på submission 2

Mikkel Kasper (født 5. maj 1992) er en dansk MMA-udøver, der konkurrer i mellemvægt-klassen. Kasper blev amatørverdensmester i mellemvægt ved VM i Las Vegas i 2014. Han er ubesejret i sine 3 professionelle kampe.


MMA-karriere[redigér | rediger kildetekst]

Amatørkarriere[redigér | rediger kildetekst]

Kasper startede som 11-årig til judo i 2003 og formåede at opnå en plads på det danske Cadet landshold hvor han vandt det danske og nordiske mesterskab og deltog i EM i judo. Kasper debuterede som amatør i MMA i 2013, allerede efter at være startet samme år. Efter 2 kampe blev han dansk mester da han slog Thomas Jessing og kvalificerede sig hermed til Amatør VM i Las Vegas i 2014. Kasper vandt verdensmesterskabet i mellemvægt, der fandt sted blot et år efter sine amatørdebut. I semifinalen den 3. juli, vandt han over britiske Daniel Cassell på submission efter 37 sekunder i omgang og i finalen den 5. juli vandt han ligeledes på submission efter 48 sekunder over norske Gard Olve Sagen.

Professionellekarriere[redigér | rediger kildetekst]

Han fik sin professionelle MMA-debut i Malmø i Sverige den 26. december 2015, hvor han besejrede svenske Linus Andersson via submission efter 1 minut og 12 sekunder i 2. omgang. Hans seneste kamp var en submission-sejr mod engelske Jenaid Ebanks til Golden Ticket Fight Promotions: Fight Night 8 den 10. februar 2018 i Wolverhampton i England.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

  • Artiklen har ingen egenskaber for sportsdatabaser i Wikidata