Mikkel Hesseldahl Konyher

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Mikkel Konyher)
Spring til navigation Spring til søgning
Mikkel Hesseldahl Konyher
Født 6. april 1989 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Mikkel Hesseldahl Konyher (født 6. april 1989) er en dansk skuespiller.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Han har medvirket i flere film og TV-serier. Han sås først i Jul på Kronborg (2000) i hovedrollen som Rasmus.[1] Udover det har han medvirket i film som Store planer, Oskar og Josefine (hvori han overtog Razzs rolle som Oskar), Unge Andersen og i den meget populære og Emmy-nominerede serie Krøniken.

Han var også en del af teenage bandet Mindcall, der også sang titelsangen, Smelly Town, til Oskar og Josefine. Han er nu vokalist i bandet Squares to Bend samt forsanger og guitarist i rockbandet LSD on CIA. Bandet vandt den nordiske finale i Emergenza og kom på anden pladsen i den europæiske i 2011. Mikkel Konyher blev i sommeren 2011 optaget som studerende på sanglinien på rytmisk konservatorie i København hvor han nu medvirker i forskellige projekter blandt andet Cosmic Clown og The Alchemists.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Mikkel og Pyrus konkurrerer fyens.dk 9. januar 2001 (hentet 26. oktober 2015)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerStub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Mikkel Hesseldahl Konyher kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.