Monet Mazur

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Monet Happy Mazur (født 17. april 1976) er en amerikansk skuespiller, model og musiker.

Mazur blev født i Los Angeles, Californien, som datter af en tidligere modemodel og Ruby Mazur, en illustrator, som arbejdede i pladebranchen og er kendt for at designe albumcovere for blandt andet Rolling Stones og Billy Joel.[1] Mazur har fire søskende: Nicholas, Cézanne, Matisse og Miro. Hendes fætter er Epic Mazur, medforsanger i det Hollywood-baserede band Crazy Town. Mazur er af jødisk afstamning på hendes fars side.

I sommeren 2005 fødte Mazur sønnen Preston Daniel de Rakoff, hendes første barn med sin mand Alex de Rakoff, som hun giftede sig med i april 2005. Hun har tidligere dannet par med skuespillerne Adrien Brody, Ashton Kutcher og guitaristen Dave Navarro.

Hun har også medvirket i flere tv-shows, herunder CSI: Miami, Cold Case, Jack & Jill, Strange World og Party of Five.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Ruby Mazur Interview - The Artist Behind the Iconic Rolling Stones Logo is at Bill Wyland Gallery". rubymazurgallery.com (engelsk). Arkiveret fra originalen 4. maj 2018. Hentet 4. maj 2018.


Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg