Munhwa Broadcasting Corporation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Munhwa Broadcasting Corporation
Munhwa Broadcasting Company.svg
MBC Sangam Center.jpg
Virksomhedsinformation
Selskabsform Offentlig
Branche Medier
Grundlagt 1961
Åbnet Seoul
Nøglepersoner Choi Seung-ho (formand)
Produkter radio, tv og multimedie
Slogan Good friends, MBC
Eksterne henvisninger
IMBC.com

Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) (koreansk: 문화방송주식회사, Munhwa Bangsong Jusikhoesa) er et er et af de førende tv- og radionetvirksomheder i Sydkorea. Munhwa er det koreanske ord for "kultur". Dets flagskibs jordbaserede tv-station MBC TV er kanal 11 til Digital.

MBC er etableret den 2. december 1961 og er et koreansk jordbaseret tv-selskab, der har et landsdækkende netværk af 17 regionale stationer. Selv om det opererer på reklame, er MBC et offentligt tv-selskab, da dets største aktionær er en offentlig organisation, The Broadcasting Foundation. I dag er det en multimediegruppe med en jordbaseret tv-kanal, tre radiokanaler, fem kabelkanaler, fem satellitkanaler og fire DMB-kanaler.

MBC har hovedkvarter i Digital Media City (DMC), Mapo-gu, Seoul og har de største produktionsanlæg i Korea, herunder digitalt produktionscenter Dream Center i Ilsan, indendørs og udendørs sæt i Yongin Daejanggeum Park.

Kanaler[redigér | redigér wikikode]

Television[redigér | redigér wikikode]

Radio[redigér | redigér wikikode]

[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SydkoreaStub
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Sydkorea er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.