Nasty Boys

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Nasty Boys var et tagteam i wrestling bestående af Brian Knobbs og Jerry Sags. De var aktive i 1980'erne og 1990'erne i bl.a. World Championship Wrestling og World Wrestling Federation og var kendt for at være nogle anti-sociale punkere, som specialiserede sig i hardcore-kampe og slagsmål.

De startede i American Wrestling Association i 1985 og dannede tagteamet allerede året efter. I 1988 rykkede de til Florida Championship Wrestling og vandt tagteam-titlerne fem gange. Efter et kort periode hos World Championship Wrestling i 1990, debuterede de i World Wrestling Federation i december 1990 og vandt WWF World Tag Team Championship ved Wrestlemania VII i foråret 1991 ved at besejre The Hart Foundation (Bret Hart og Jim Neidhart).

I 1993 vendte Nasty Boys tilbage til WCW og vandt WCW World Tag Team Championship for første gang. De nåede at vinde titlerne i alt tre gange, hvilket gjorde dem til fire-dobbelte tagteam-verdensmestre. I 1996 blev de tilbudt medlemskab af New World Order, men det endte med, at de blev angrebet af dem i stedet for. Senere samme år stoppe Sags karrieren, og Knobbs forsøgte sig med en karriere som single-wrestler. Nasty Boys blev dog gendannet for en enkelt aften i 2007 i World Wrestling Entertainment under en episode af SmackDown!.

Sport Stub
Denne artikel om sport er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.