Par Avion (Lost)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
"'Par Avion'"
Lost-afsnit
Afsnitnr. Sæson 3
Afsnit 12
Instrueret af Paul Edwards[1]
Skrevet af Christina M. Kim & Jordan Rosenberg[1]
Produktionskode 3012
Opr. visningsdato 14. marts 2007
Gæsteoptræden(er)

John Terry
M.C. Gainey
Andrew Divoff
Mira Furlan
Gabrielle Fitzpatrick
Julian Barnes
Rhett Giles
Anne Elizabeth Logan
Danan Pere

Kronologi
← Forrige
"Enter 77"
Næste →
"The Man from Tallahassee"
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Par Avion (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Par Avion)

"Par Avion" er det 12. afsnit af tredje sæson af den amerikanske tv-serie Lost, og hele seriens 59. afsnit. Episoden blev instrueret af Paul Edwards, og skrevet af Christina M. Kim og Jordan Rosenberg. Afsnittet blev udsendt første gang den 14. marts 2007. "Par avion" er fransk og bruges til at markere luftpost. "Aves" betyder desuden "fugl" på latin[2].

Desmond Hume (Henry Ian Cusick) afslører overfor Claire Littleton (Emilie de Ravin) at han ofter ser glimt hvori Charlie Pace (Dominic Monaghan) dør, og får forklaringen på hvorfor Charlie har opført sig underligt. I flashbacks afsløres det at Claire desuden har samme far, som en af de andre overlevende på øen.

Trivia[redigér | redigér wikikode]

  • I Star Wars, der er bekræftet som en ofte anvendt reference i Lost[3], kæmper Luke og Leia Skywalker side om side, og finder til sidst ud af de er søskende.

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

LostSpire
Denne artikel om tv-serien Lost er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.