Pernille Stokholm Bøg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Pernille Stokholm Bøg
Født 1975 Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Forretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Pernille Stokholm Bøg (født 1975) er uddannet cand.mag. i dansk og teatervidenskab. Hun er teateranmelder og har siden 2008 været medlem af Reumert-juryen, som uddeler Årets Reumert. Siden 2010 har hun været kommunikationschef i PwC.

Pernille Stokholm Bøg har gennem årene fungeret som teaterskribent og -anmelder ved en række danske medier og dagblade bl.a. Teater1, Urban og senest ved Politiken siden 2010. Hun var ligeledes tilknyttet som konsulent ved Teaterudvalgets rapport om fremtidens teater, 2010.

Pernille Stokholm Bøgs kandidatafhandling: Drama på Drengen – en undersøgelse af en dramaturgisk læsestrategi eksemplificeret ved Erling Jepsens dramatiske forfatterskab er udgivet efter opfordring fra Københavns Universitet og optaget i antologien Klangbund for Drama.