Pilot (One Tree Hill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
"Pilot"
One Tree Hill-afsnit
Afsnitnr. Sæson 1[1]
Afsnit 1[1]
Instrueret af Bryan Gordon[1]
Skrevet af Mark Schwahn[1]
Produktionskode 177500[1]
Opr. visningsdato 23. september 2003[1]
Sendedato (Danmark) 30. november 2004
Gæsteoptræden(er)
Kronologi
← Forrige
Næste →
"The Places You Have Come to Fear the Most[1]"
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Pilot (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Pilot)

"Pilot" er første afsnit i tv-serien One Tree Hill, som havde premiere på The Warner Bros. Television Network den 23. september 2003. Det introducere figuren Lucas Scott (Chad Michael Murray) og personerne omkring hans liv i den fiktive by, Tree Hill. Afsnittet viser, Lucas Scotts basketball kamp imod hans halvbror Nathan Scott (James Lafferty), for at vise rivaliseringen imellem dem.

"Pilot" er instrueret af Bryan Gordon, som har instrueret afsnit af tv-serier som The West Wing, Freaks and Geeks, og senere The Office. Afsnittet har John Keenan som Officer Wayman og Melissa Claire Egan som Melody i gæsterollerne.

Synopsis[redigér | redigér wikikode]

Kost Tekst mangler, hjælp os med at skrive teksten

Produktion[redigér | redigér wikikode]

One Tree Hill var først skabt til at være en film med titlen ""Ravens". Men Mark Schwahn fik af vide at det ville blive mere interresant som en tv-serie [2]. Der er lavet et ikke vist "Pilot" afsnit. Afsnittet starter i fortiden, hvor det fortæller historien om Karen og Dan, og om hvordan hun blev gravid. Så, efter at Dan har giftet sig med Deb, skifter det til nutiden, hvor Lucas har sin første dag på Tree Hill High School. Han møder Mouth, og andre og indser at han er vild med basketball. Det er indtil Nathan og ham kommer op og slås om Dan[3]

I det viste "Pilot" afsnit, var Brooke Davis (Sophia Bush) ikke med, og blev først vist i The Places You Have Come to Fear the Most. Samantha Shelton spillede en person kaldet Reagan i det ikke viste "Pilot" afsnit. Hun blev skiftet ud med figuren Haley James.[3].

Modtagelse[redigér | redigér wikikode]

I USA modtog afsnittet to en halv million seere, på The WB[4]. Sammenlignet med de andre serier, var det en ringe modtagelse.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Wikiquote har citater relateret til: