Poul Erik Magnussen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Text document with shapes.svgCV
Denne artikel ligner et CV og bør forbedres, så det bliver en encyklopædisk artikel (med neutral synsvinkel, afsnitsinddeling, løbende tekst, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual.

Poul Erik Magnussen (født 23. april 1949) er en dansk journalist. Han arbejdede fra 1969-1973 på aviserne Ny Dag, Sønderjyden, Sjællands Posten, Aktuelt og Kristeligt Dagblad. Fra 1973-2000 var han ansat på Danmarks Radio, herunder Radioavisen, TVs Kulturafdeling, TV-avisen, og var EU-korrespondent i Bruxelles.

Poul Erik Magnussen har især beskæftiget sig med dansk og europæisk politik. Han er desuden forhenværende medlem af Radiorådet, Programudvalget, Danmarks Radios bestyrelse (1987-95), samt medlem af Den 2. Mediekommission (Statsministerens medieudvalg) 1994-96.

Fra 2000-2011 var han ved Skov og Naturstyrelsen under Miljøministeriet, som chef for bl.a. naturområdet, friluftsliv, information- og presse. I dag har Poul Erik Magnussen en blog.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.