Rødhøj (Grevinge)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Rødhøj (Grevinge)
Fakta
Type Omfartsvej
Længde 1,2 km
Geografi
Region Region Sjælland

Rødhøj også kaldet Grevinge Omfartsvej er en to sporet omfartsvej der går syd om Grevinge i Odsherred Kommune. Vejen skal være med til at lede trafikken uden om Grevinge, så byen ikke bliver belastet af for meget gennemkørende trafik.[1]

Vejen forbinder Ny Holbækvej i øst med Rødhøj i vest, og har forbindelse til Hovedgaden og Strandvangsvej.

Omfartsvejen blev lavet så trafikken der skulle til Asnæs fra Odsherredvej, hvorfra der er forbindelse til København, Holbæk og Sjællands Odde af den nye motortrafikvej primærrute 21, kunne køre uden om byen. [2] [3]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Arent, Torben (22. december 2011). "Bedre vej til Vestsjælland". FDM. Hentet 30. maj 2016.{{cite news}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)
  2. ^ Buhl, Lars (16. december 2011). "Grevinge omfartsvej åbner inden jul". DR Sjælland. Hentet 30. maj 2016. (Webside ikke længere tilgængelig)
  3. ^ Rødhøj (Grevinge) googlemaps.com
TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.