Reuters

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Facaden på Reuters' afdeling på Times Square, New York.

Reuters Bureau er et britisk nyhedsbureau, grundlagt af Paul Julius Reuter i 1849 i den tyske by Aachen, tæt ved grænsen til Holland og Belgien . Reuters Bureau blev sidenhen flyttet til London i 1850 efter opfordring fra ingeniøren Werner von Siemens. Paul Julius Reuter deltog sammen med Bernhard Wolff og Charles-Louis Havas i forhandlingerne af Paris-aftalen i 1859. Siden 1941 har Reuters Bureau været ejet af den britiske, australske og newzealandske presse i fællesskab. I dag er det Storbritanniens nationale nyhedsbureau.

Reuters Group plc (LSE: RTR,[1] NASDAQ: RTRSY[2]) er kendt for at levere data til finansmarkedet og som en nyhedstjeneste der leverer nyhedsreportager fra hele verden til aviser og andre nyhedsmedier. Nyhedsrapporteringen udgør dog under 10% af firmaets indtægter.[3] Reuters primære fokus er på at forsyne finansmarkedet med information og handelssystemer.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "London Stock Exchange". Arkiveret fra originalen 23. september 2008. Hentet 3. september 2007.
  2. ^ "NASDAQ Summary Quotes – Reuters". Arkiveret fra originalen 29. september 2007. Hentet 3. september 2007.
  3. ^ Our company – Summary – www.reuters.com

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


FirmaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Storbritannien er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.