Said Chayesteh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Said Chayesteh
Født 21. juli 1984 (36 år)
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Said Chayesteh (født 21. juli 1984) er en dansk/iransk skuespiller

Chayesteh er bl.a. kendt for sin rolle som Karim i TV 2's politiserie Anna Pihl og for sin medvirken i Vild med dans hvor han sammen med partneren Mette Georgio fik en 6. plads. Han deltog også i april 2011 i madprogrammet 4-stjerners MiddagKanal 5 (sæson 3, episode 18 første gang sendt 27. september 2011).

Han er opvokset i Albertslund og blev handelsstudent fra Høje Taastrup Handelsskole i 2003. Han har ydermere en bachelor i kommunikation og virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet (RUC) fra 2009 og en kandidat i medievidenskab fra Københavns Universitet fra 2013. Siden 2018 har Chayesteh arbejdet som LEAN partner i Novo Nordisk A/S. Said har ingen skuespilleruddannelse.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Said Chayesteh kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.