Saiyajin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

En Saiyajin er en fiktiv race af stolte krigere udover menneskerne i Dragon Ball universet.

En renblodet saiyajin har sort hår og ligner til forveksling almindelig mennesker men de har en hale på enden, ligesom en abe. For at få forhøjet deres energiniveau skal de træne eller kæmpe. Hvis en saiyajin bliver dødeligt såret i kamp, bliver det belønnet med en energi forhøjelse når han/hun er helet. Jo tættere på døden jo mere energi. Maksimumsniveauet for en alm. saiyajin ligger omkring 25.000 (men hvad det måles i vides ikke). Men hvis de ser en fuldmåne, forvandles de til en Oozaru.

Fordele:

  • Når de forvandles til en Oozaru får de enorme kræfter.

Ulemper:

  • En Oozaru forvandles tilbage til saiyajin så snart månen er væk. Forvandlingen kræver enorme energimængder, så han/hun har brug for meget hvile bagefter. Hvis man klemmer halen bliver man svag. Men halen kan trænes, så denne svaghed ikke længere er eksisterende.

Andre facts:

  • Trunks er den eneste saiyajin der ikke har sort hår i Dragon Ball, det er fordi han er halv-saiyajin (Vejita og Bulma
  • I saiyajin-sagaerne fik Son-Goku tæv da Vejita forvandlede sig til en Oozaru
  • Son-Goku's hale blev klippet af, af Puah da Son-Goku forvandlede sig til en Oozaru
  • Son-Goku kom oprindeligt til jorden for at overtage magten med et energiniveau på 2, men slog hovedet under landingen.
  • Halen er enhver saiyajins svage punkt. Hvis den bliver klippet af kan de ikke forvandle sig til en Oozaru. Hvis den bliver klemt bliver de svage, med mindre den er blevet trænet.