Samlejestillinger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgListe
Denne artikel består kun eller primært af lister; dette stemmer ikke overens med listenormen. Enten skal listen udvides, så den stemmer overens med den gældende norm, eller også skal den omdannes til en ønskeliste og sættes på den passende kategori. Det er også en mulighed, at artiklens indhold præsenteres bedre i et andet format end listeformatet.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Searchtool.svg Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.

Samlejestillinger er forskellige positioner hvor to eller flere mennesker har samleje.

Der findes mange forskellige stillinger at have samleje i. Disse varierer ud fra hvordan de involverede placerer sig i forhold til hinanden og om de bruger støttemidler, som en madras, en væg eller et møbel.

Samlejestillingen har stor indflydelse på hvordan samlejet føles. Desuden kan forskellige stillinger have forskellige konnotationer som gør dem mere eller mindre acceptable i visse kulturer.


Samlejestillinger[redigér | redigér wikikode]

Den engelske satiriske tegner Thomas Rowlandson havde også en omfattende produktion af erotiske tryk med illustration af diverse samlejestillinger.

I købesexbranchen benyttes forskellige udtryk for de seksuelle tjenester, der tilbydes. Mange er traditionelt opkaldt efter et sprog. Danmarks Radio offentliggjorde i 2014 en parlør med bl.a. følgende udtryk:[1]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


SexSpire
Denne artikel om sex eller sexologi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.