Skabelondiskussion:Ambox

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Feedback wanted on improvements to Ambox templates on mobile web[rediger kildetekst]

CKoerner (WMF) (talk) 19. jul 2018, 11:18 (CEST)

Change coming to how certain templates will appear on the mobile web[rediger kildetekst]

CKoerner (WMF) (talk) 13. nov 2018, 20:41 (CET)


Funktionen "sect"[rediger kildetekst]

Funktionen "sect" ønskes oversat til dansk, så der ikke indsættes "This article" / "This section" men "Denne artikel" / "Dette afsnit".--Kjeldjoh (diskussion) 30. mar 2020, 16:00 (CEST)

Der en del tilpasning af ambox, som endnu ikke er gjort. Tag det stille og rolig, så tager vi skabelonen i brug på en ordentlig måde. Brug i først omgang sandkasse versionen. Der er mere af den, som er blevet tilpasset. --Steen Th (diskussion) 30. mar 2020, 16:27 (CEST)
Jeg har rettet beskeder til i sandkasse-versionen. Parameter 'sect' skal have indhold afsnit for at blive vist som 'Dette afsnit'. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2020, 17:50 (CEST)
Takker, jeg fortsætter at eksperimentere med {{Ambox/sandkasse}}.--Kjeldjoh (diskussion) 3. apr 2020, 14:24 (CEST)

Parameter Overskrift[rediger kildetekst]

Flyttet fra Skabelondiskussion:Ambox/sandkasse.

Skabelonen {{Hønsedesign}} har parameteren "overskrift". Den kunne jeg godt tænke mig at få tilføjet til Ambox.--Kjeldjoh (diskussion) 3. apr 2020, 14:27 (CEST)

Det er ret dårlig ide at bruge diskussionssiden til en sandkasse, når det er en generelt funktion til en skabelon.
Og klar nej til ændringer Ambox er en standard-skabelon, som jeg ikke ændre. Det som svar til overskrift, skal i issue og og resten under parameter fix. --Steen Th (diskussion) 3. apr 2020, 22:27 (CEST)
Hvis du syntes det er bedre, kan snakken godt flyttes til til Skabelondiskussion:Ambox.
Jeg tænker at Ambox på sigt kan erstatte {{Hønsedesign}}, men for at det kan gennemføres, skal Ambox kunne lave skabeloner der ligner de eksisterende der bruger Hønsedesign. Det er ikke praktisk på nuværende tidspunkt, da hvis man laver en overskrift i Issue, så sættes Sect, dvs. "Denne artikkel" / "Dette afsnit", ind før overskriften. Men hvis man indføre en overskrift som f.eks. {{Message box}} har indført Heading, så vil rækkefølgen bliver "Overskrift" - "Sect" - "Issue" - "Fix" - "Date" - "Info". Hvorfor mener du klar nej til at ændre i Ambox?--Kjeldjoh (diskussion) 4. apr 2020, 19:16 (CEST)
En standard-skabelon har netop de argumenter den har. Din ønske går imod at bruge en ren standard-skabelon. Det kræver særskilt vedligeholdelse, som jeg vil undgå for en hver pris. Og da skriver i diskussionssiden for sandkassen, så svare jeg ikke videre. --Steen Th (diskussion) 4. apr 2020, 20:26 (CEST)