Skabelondiskussion:Artikler uddybning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er denne skabelon til for?[rediger kildetekst]

Det er ikke så vel beskrevet, hvad denne skabelon er til for. Der står kun "Til artikler mærket med inline-skabelonen [bør uddybes] mv.", men det forklarer jo ikke, hvad skabelonen bruges til. Hvad er fx forskellen på denne og på skabelonen "Artikler hvor enkelte passager behøver uddybning"? Desuden er navnet på denne skabelon for indforstået og beskriver heller ikke, hvad det drejer sig om. Så både navn og beskrivelse bør forbedres, men jeg kan ikke gøre det, for jeg forstår netop ikke, hvad skabelonen er til for, og kan derfor ikke beskrive det. --Jhertel (diskussion) 13. jan 2018, 15:33 (CET)

Formålet med skabelonen er at få ens kategoritekst på de kategorier, hvor den her skabelon bruges. Navnelig at få nævnt alle de skabeloner, som bruges i de kategorier. Navngivning, indhold (kopi var der var i Kategori:Artikler hvor enkelte passager behøver uddybning) og manglede vejledning skyldes, at det var gået noget hurtig med oprettelsen.
Kategoritekst kunne godt friskes op. Den er ikke specielt godt. Og som mange andre skabeloner, bør der skrives dokumentation... --Steen Th (diskussion) 13. jan 2018, 16:03 (CET)
Jeg kigget en del på den skabelon:
  • Teksten i skabelonen er bliver forbedret - den har længe manglet en gennemskrivning
  • Det kommet skabelondokumentation på den og de tilsvarende skabeloner, som bruges kategorier i kvalitetsoffensiven, hvor der dato-mærkes.
  • Navngivning af denne skabelon er ikke god i sammenligning med de tilsvarende skabeloner. Men det må klares via beskrivelsen af den i skabelons dokumentationsside.
Navngivning af dens slags administrative skabeloner kan godt være meget indforstået. Jeg foretækker en navngivning, som kort og jeg vil helst undgå forkortelser. Men brugen af det er henvendt til power-bruger og ikke til flertallet af brugere. Så jeg tager lidt let på det.
Jeg bruger skabelonen her til tjekke alle de skabeloner, som kommer i Kategori:Artikler hvor enkelte passager behøver uddybning eller i en af dens underkategorier. Det jeg vil gøre
Hvis du en skabelon-beskrivelse, som kan bruges som udgangspunkt for de andre, kan jeg godt hjælpe at opdatere dem. Det samme med templatedata. --Steen Th (diskussion) 15. jan 2018, 20:30 (CET)