Skabelondiskussion:Bruger patruljant

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Funktion?[redigér wikikode]

Jeg er imod denne skabelon, da brugerboksen {{Bruger administrator}} allerede indirekte angiver, at man patruljerer. Det er blot et skridt mod for mange brugerbokse og boksen har altså ikke nogen reel funktion. Administratorboksen angiver for mig at se alle administratorens funktioner, og det er dermed ikke nødvendigt, at angive mere specifikt. Havde vi den mulighed at gøre almindelige brugere til patrollere, kunne de med fordel bruge den, men administratorer bør ikke. --CarinaT 10. aug 2008, 09:03 (CEST)

Når/hvis vi lader andre end administratorer at patruljere, kan denne skabelon blive relevant, men indtil da er den overflødig. --Palnatoke 10. aug 2008, 10:25 (CEST)
Jeg er helt enig med CarinaT og Palnatoke. --Sabbe 10. aug 2008, 10:57 (CEST)
Vil det sige at patroller ikke kan patruljere endnu? --Hejsa 10. aug 2008, 12:44 (CEST)
Jo, patrollers kan patruljere - det er bare ikke det, vi har stemt om vi skulle have. Vi besluttede at vi ville have en gruppe brugere, der ikke skulle patruljeres. Patroller-rollen er implementeret således, at brugerne desuden selv kan patruljere. Man kan godt argumentere for at vi både skal have en patroller-gruppe og en auto-patrolled-gruppe, men det har vi ikke besluttet (endnu). --Palnatoke 11. aug 2008, 18:19 (CEST)

BEMÆRK: Hvis du skullle undre dig, er denne diskussion forældet, da der nu er både autopatruljerede brugere, patruljanter og administratorer. Bare så du ved det. --Inc 7. nov 2010, 17:15 (CET)