Skabelondiskussion:Dagen/23. november

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Brugeren Thomas81 mener åbenbart, han ejer datoen den 23. november! Vil nogen venligst stoppe den lille enerådende diktator? --Cineclopedia 23. nov 2009, 16:29 (CET)

Hvis vi et øjeblik ser bort fra personangrebet, har jeg svært ved at se din pointe - i historikken ser jeg Thomas81 én gang, nemlig tilbage i 2006, hvor han tilføjede en del. Og så tilbage til personangrebet: Lad være med det - det fører intet godt med sig. --Palnatoke 23. nov 2009, 16:33 (CET)
Cineclopedia taler ikke om denne skabelon men om Wikipedia:Årets dage kort/23. november. På en kort skabelon som den, må der kun være tre begivenheder, men Cineclopedia indsatte en fjerde, hvilket Thomas81 prompte fjernede. Det udløste så en mindre redigeringskrig, hvorefter Thomas81 så skrivebeskyttede. --Dannebrog Spy 23. nov 2009, 16:39 (CET)
Thomas81 bliver ved med at redigere tilbage til sin version, og sætter spærring på, det kan man ikke kritisere uden at det kan udlægges som et personangreb! Han kunne have startet en diskussion, men nej, bare redigere tilbage til sin egen version og sætte spærring på, det er gement og usselt! Jeg har selv i en "skjult" kommentar argumenteret for, hvorfor Boris Karloff er væsentlig at nævne i dag, hvor den store intenationale Karloff-blogathon starter, så kunne man evt. fjerne en af de andre ting hvis der kun må være tre. --Cineclopedia 23. nov 2009, 16:44 (CET)
Ja, man kunne eventuelt overholde de retningslinjer, der er for "årets dage kort"-siderne. Du kan jo selv komme med indspark til hvilken af de tre andre ting, der skal ud - gør det her. --Palnatoke 23. nov 2009, 16:49 (CET)
Som du ved, overholder jeg normalt retningslinjerne, i alt fald dem, jeg er opmærksom på. Og beklager, at jeg hidsede mig op, men jeg synes altså, han kunne have håndteret det på en mere imødekommende facon! Vil med al respekt for Angola foreslå at droppe at markere hvornår Angola blev officielt medlem af World Trade Organization, det står ikke engang i artiklen om Angola, så det kan ikke være så vigtigt! --Cineclopedia 23. nov 2009, 16:59 (CET)
På den anden side siger Wikipedia:Årets dage kort jo nærmest at en 122-års-fødselsdag heller ikke er vigtig ("fødsler og afdøde skal/må kun sættes på når der er tale om 50, 100 osv.") - og så må det rette sted at diskutere emnet vel egentlig være på Wikipedia-diskussion:Årets dage kort.. --Palnatoke 23. nov 2009, 17:04 (CET)