Skabelondiskussion:Danmarksturneringen i kvindefodbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Udvidelse med samtlige tidligere deltagere[rediger kildetekst]

Alle klubber i Elitedivisionen (1993-2011: niveau 1), Kvinde 1. division (1993-2011: niveau 2), Kvinde 1. division (1981-1992: niveau 1), DM øst- og vestpuljerne (1975-1980: niveau 1) og Dame DM-turneringen (1973-1974: niveau 1), som alle var/er en del af Danmarksturneringen i kvindefodbold, er tilføjet oversigten over tidligere deltagere. Et par bemærkninger til holdoversigten over tidligere deltagere følger herunder:

  1. Greve IF Fodboldafdelings 1. seniorhold spillede i 1. division i 1990-sæsonen, kvindeholdet fortsatte efter min bedste forståelse under Greve Fodbold, hvilket er det hold, jeg derfor har valgt at nævne i oversigten.
  2. I mit kildemateriale optræder der i sæsonerne 1998 (Dame-Danmarksserien) og 1999 (Dame 1. division) et hold under navnet “FC Horsens-HB”, hvilket var et samarbejde mellem FC Horsens og Horsens Boldklub, der kørte indtil 1999, da FC Horsens og Stensballe IK besluttede at gå sammen om Horsens SIK i 2000 og Horsens Boldklub udtrådte af samarbejdet. Kilderne er ikke fuldstændig enige om FCH/HB-holdnavnet, så jeg har tilføjet både FCH samt HB (og ikke henvist til overbygningen) indtil bedre kildemateriale dukker op.
  3. Jeg har på nuværende tidspunkt ikke kunnet pejle mig nærmere ind på holdet "Syd-Vest", som deltog i 1978-sæsonen af Danmarksturneringen i kvindefodbold. Et kvalificeret gæt ville være, at kvindeholdet var fra enten København eller Sjælland grundet placeringen i DM's øst-pulje det pågældende år og har muligvis en relation til den forhenværende DAI-fodboldklub "Boldklubben Syd-Vest" (den ene moderklub til FC Sydhavnen), så jeg har indtil videre placeret holdet i DBU København-grupperingen, men blot henvist til "Syd-Vest (kvindefodboldhold)" (neutral henvisning) for ikke at insinuere, at der skulle være en relation, når jeg ikke er 100% sikker på sagen.

Froztbyte 12. mar 2012, 03:05 (CET)