Spring til indhold

Skabelondiskussion:Fodbolddommere i Superligaen

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er mange tidligere dommere..[rediger kildetekst]

og hvis ikke vi vil have dem alle med i skabelonen, er det nok rimeligt at lægge en grænse ved 100 kampe? --Palnatoke (diskussion) 20. sep 2012, 12:28 (CEST)

Så vidt jeg lige kan tælle [1], så er der ca. 15 dommere, der har dømt fast i ligaen, der ikke er på listen. Udover de 15 er der et par stykker, der har dømt en enkelt kamp eller to som afløsere for skadede dommere. 15 er vel ikke uoverskueligt? Kwey09 (diskussion) 20. sep 2012, 12:42 (CEST)
Det vil jeg helt og aldeles overlade til fodboldinteresserede at finde ud af - jeg gentog bare et tal, som andre allerede har nævnt :) --Palnatoke (diskussion) 20. sep 2012, 13:11 (CEST)
Så vidt jeg husker var det mig der udvidede skabelonen, til også at have en kategori for tidligere dommere i Superligaen. Jeg fandt dog desværre aldrig den liste som ovenstående har fundet. Men som jeg ser det, så skal alle dommerne med på listen. Ellers giver det ikke rigtig mening - i hvert fald ikke for mig personligt. Dette gælder også liniedommere der lige har ageret dommer i en enkelt kamp.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 20. sep 2012, 15:31 (CEST)
Jeg synes ikke, at 4. dommere eller linjedommere, der har dømt en enkelt kamp (i flere tilfælde kun en halv kamp eller mindre) som afløser har tilstrækkelig notabilitet. Men ellers er jeg enig i, at alle bør inkluderes. Jeg startede blot ud med at tilføje dem med +100 kampe for at starte et sted. Kwey09 (diskussion) 20. sep 2012, 19:59 (CEST)