Skabelondiskussion:Illsup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af siden Skabelon:Illsup

Jeg er uenig i at bombardementet af luftskibsbasen i Tønder skal være prøvekanin for denne skabelon, som aldrig bliver populær. Tag den Bruger:Nico og brug din tid mere konstruktivt. --Ribewiki 24. jan 2015, 20:28 (CET)

Det var faktisk for at finde en konstruktiv løsning da vi, for at udvikle dansk Wikipedia, har et princip om ikke at lænke til artikler på andre landes wikier direkte i teksten. Med Illsup er der både det røde link som link/opfordring til at skrive artiklen, og et link til en artikel der kan bruges som udgangspunkt. - Nico (diskussion) 24. jan 2015, 22:03 (CET)
Jeg kan godt følge idéen, men synes bare ikke skabelonen er nem at bruge. Men var det ikke mere relevant at indsætte skabelonen i selve teksten og er der overhovedet flertal for det princip du henviser til? --Ribewiki 24. jan 2015, 22:29 (CET)
Wikipedia:Stilmanual#Links til Wikipediaer på andre sprog og Wikipedia:Landsbybrønden/Links_til_Wikipediaer_på_andre_sprog siger lidt om det. - Nico (diskussion) 24. jan 2015, 23:09 (CET)