Skabelondiskussion:Infoboks mangler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Skabelon:Infoboks mangler

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne skabelon og dens kategori er overflødige - hvis man mener at der mangler en infoboks, kan man jo bare indsætte en. --Palnatoke 13. jan 2008, 18:32 (CET)

  • Enig - slet begge - Nico 13. jan 2008, 18:36 (CET)
Takket være den store indsats af Bruger:Hockeyindustrien har vi nu den meget fleksible {{Hønsestrik-skabelon; så skulle nogen siden komme i bekneb, bruger man bare denne:
{{Hønsedesign
|id = standard
|billede = standard
|overskrift = Manglende infoboks
|tekst = Nogle af informationerne i denne artikel kunne med fordel samles eller opsummeres i en infoboks, som det anbefales i [[Wikipedia:Stilmanual#Større tabeller|stilmanualen]]
}}
Man har her tillige den fordel i tillæg at kunne give en uddybende redegørelse.
-- Mvh PHansen 13. jan 2008, 19:15 (CET)

Da der ingen indvendinger har været har jeg slettet den. --Broadbeer, Thomas 31. jan 2008, 16:06 (CET)

Jeg har dd. gendannet denne skabelon og den tilhørende kategori (jeg var egentlig ved at oprette en ny da jeg opdagede at den tidligere var blevet slettet, og tænkte at det så gav mere mening at gendanne den gamle). Den blev besluttet slettet i 2008 efter devisen om at "Hvis man føler der mangler en infoboks kan man jo bare indsætte en", og mens den begrundelse giver god mening, er der løbet meget vand i Wikipedia-åen siden da, og vi har blandt andet fået nogle ekstremt omfattende infobokse, der kan kræve lang tid og/eller teknisk formåen at sætte ordentligt op. Derfor mener jeg at det kan være relevant at have en {{Infoboks mangler}} til at indikere at man mener der bør sættes en infoboks, men at man ikke nødvendigvis selv er stærk nok skabelonninja til at gøre det - på samme måde som vi i øvrigt har {{Kategori mangler}} som jeg selv flittigt bruger da jeg absolut ingen forstand har på vores kategoriseringssystem. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. jul 2016, 14:46 (CEST)