Skabelondiskussion:Infoboks virksomhed/doc

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dokumentation?[rediger kildetekst]

Der er vist noget rod med denne skabelon. Den er vist ikke helt gennemtænkt?

Den er fx stort set ikke dokumenteret, hvilket er ret besynderligt, når den angiveligt bliver brugt på 1500 sider.

Og der er hele fire (!) felter, der har noget med websted at gøre: "webside", "hjemmeside", "website" og "Netside". Hvilket af felterne er det rigtige at benytte? Eller hvad er forskellen på, om man benytter det ene eller det andet?

Det mest problematiske er den (tilsyneladende?) manglende dokumentation. For dermed kan man ikke vide, hvordan skabelonen skal bruges. Det får folk til at gætte, hvorved nogle gætter forkert. Det gør det også svært at rydde op i skabelonen. Det er ikke nok at navngive nogle felter; man skal også beskrive, hvad der skal i disse felter, og hvordan de vil blive anvendt. Dette gælder især når der er fire felter, der synes at være ment som synonymer for det samme, også selv om de ikke er det: Nok er webside = Netside og hjemmeside = website, men disse to separate begreber (begrebet webside/Netside versus begrebet hjemmeside/website) er jo ikke identiske; det første angiver en enkelt side, det andet angiver en samling af sider.

Mon nogen, der ved hvordan hvert enkelt felt skal anvendes, kan dokumentere felterne? I første omgang især de 4 websted- og webside-relaterede felter. Det kunne være oplagt at gøre det i TemplateData.

--Jhertel (diskussion) 21. jan 2018, 21:49 (CET)