Skabelondiskussion:Infoboks virksomhed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikidata Denne skabelon bruger Wikidata og er en del WikiProjekt Wikidata. Projektet er et forsøg på at koordinere brug af Wikidata på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere skabelonen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er det korrekt forstået, at alle artikler, der benytter denne skabelon, vil ryge i Kategori:Virksomheder? Det er vel ikke så hensigtsmæssigt, hvis artiklen hører til i en underkategori hertil, fx It-virksomheder. Se fx Microsoft. --C960657 23. maj 2006 kl. 00:39 (CEST)

Det var ikke hensigten med stabelonen, mere for at give et overblik i korte fakta om en given virksomhed --Horizon 16. jun 2006 kl. 22:36 (CEST)

v-parametre[rediger kildetekst]

Hvorfor er parametre navngivne med v foran? Den pågældende skabelon tager jo kun de angivne parametre, så der er vel ikke nogle andre parametre, som de skal adskille sig fra?

Og overskriften er ikke så pæn i min firefox i hvert fald - den går ud over kanten af boksen.

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 4. aug 2006 kl. 12:00 (CEST)

Grundlægger og ejer[rediger kildetekst]

Ville det ikke give mening at inkludere grundlægger og ejer i skabelonen. Ved godt at de selvfølgelig nemt kan skrives under nøglepersoner, men jeg synes lige så godt man kan have specifikke punkter for disse. Elentirmo 14. dec 2006 kl. 14:21 (CET)

Helt enig. Og set i lyset af Bruger:Zxcvs særdeles uhensigtsmæssige ændring, bør vi nok også overveje andre ændringer.
F.eks. kunne "logo" med fordel udskiftes med "billede". --|EPO| COM: 16. sep 2008, 19:33 (CEST)

Forslag til forbedringer[rediger kildetekst]

Jeg foreslår flg. forbedringer til Skabelon:Infoboks virksomhed:

Der er i skabelonens punkter ikke taget højde for ental og flertal.

F.eks. er "Hjemmeside" skrevet i ental, men der er jo nogle virksomheder, der har flere hjemmesider. Man kunne i stedet skrive "Hjemmeside(r)" - altså med flertals-endelsen i parentes. Omvendt er "Datterselskaber" skrevet i flertal. Her kunne man på samme måde skrive flertals-endelsen i parentes, fordi nogle virksomheder kun har ét datterselskab.

Mere præcist drejer det sig om flg. punkter:

  • Hovedkvarter ---> Hovedkvarter(er)
  • Nøglepersoner ---> Nøgleperson(er)
  • Produkter ---> Produkt(er)
  • Datterselskaber ---> Datterselskab(er)
  • Hjemmeside ---> Hjemmeside(r)


Der kan evt. også tilføjes 2 punkter:

  • Grundlægger(e)
  • Ejer(e) - husk intern henvisning [[Ejendomsret|Ejer(e)]]

Disse 2 punkter kan med fordel skrives over punktet "Nøgleperson(er)".


Der mangler også 2 interne henvisninger: Hovedkvarter og Hjemmeside.

Zxcv 16. jan 2009, 16:31 (CET)


Umiddelbart mener jeg, at foreslagene er fornuftige. Måske en lille rettelse til "Grundlægger(e)" hvis der nu er flere. --MGA73 27. jan 2009, 16:10 (CET)
Enig med MGA73 - "Grundlægger" bør skrives på flg. måde: "Grundlægger(e)". Jeg har efter at have læst MGA73's ovenstående indlæg rettet det i min oprindelige tekst. Zxcv 28. jan 2009, 22:54 (CET)
Jeg er ikke vild med ordet "hovedkvarter", der i mine øjne vækker minder om store militærlejre og tilsvarende. I stedet mener jeg, at "hovedkontor" er mere dækkende for en virksomhed.
Dernæst vil jeg meget gerne af med "logo", da det kun i relativt få tilfælde er frit.
Hvad dækker "lokation" og "område" over? (Skrev EPO (diskussion • bidrag) 2. feb 2009, 12:16. Husk at signere dine indlæg.)
Jeg synes ordet "hovedkvarter(er)" er bedre end "hovedkontor(er)". Et hovedkvarter kan være både virksomhedens administration og fabrik, hvorimod et hovedkontor vel kun kan være administrationen. I øvrigt tror jeg, at hovedkvarter er et almindeligt brugt udtryk ved virksomheder, se evt. Hovedkvarter.
"Logo", synes jeg, skal forblive. Hvis man kan finde et logo på Commons, skal man have mulighed for at kunne sætte det ind i infoboksen, fx ligesom Microsoft. Det skader jo ikke at have "logo", selvom det måske kun blive brugt i få tilfælde. Fanoftheworld 4. feb 2009, 00:07 (CET)

Parameteret "Billede_tekst" vises ikke. TherasTaneel (diskussion) 8. mar 2017, 17:02 (CET)

Så vidt jeg kan se, vises parametren korrekt, kan du evt. give et eksempel?--NivlekDaDisk. 8. mar 2017, 17:14 (CET)
Jeg mente at have læst et sted, hvis filerne var hentet fra Wikidata, at billedteksten følger hvis parameteret er udfyldt. Men tror jeg har læst det forkert. TherasTaneel (diskussion) 8. mar 2017, 18:18 (CET)
Sådan har det været (og er måske stadig) for nogle infobokse. Men det er en rigtig dårlig ide, fordi alle kan ændre billedangivelsen på Wikidata, og så vil man ende med at vise en billedtekst som hører til et andet billede end det der vises. Derfor vil infoboksen nu kun vise en angivet billedtekst hvis der også er angivet et billede. Hvis man har et bestemt billede og en tilhørende billedtekst, man vil have vist, skal de angives samlet i infoboksen. Alternativt kan man også angive en billedtekst på Wikidata sammen med billedangivelsen der, men man risikerer (eller der er chance for, kan man også sige) at andre vil udskifte billedet på Wikidata med et bedre. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 8. mar 2017, 18:36 (CET)
Ah selvfølgelig, goodie og enig. TherasTaneel (diskussion) 8. mar 2017, 18:42 (CET)

Åbnet og grundlagt[rediger kildetekst]

Hvad er forskellen på grundlagt og åbnet? De fleste virksomheder "åbner" vel når de grundlægges. --Thomas 2. mar 2010, 16:18 (CET)

forskellen?[rediger kildetekst]

hvad er forskellen på den her infoboks og infoboksen firma?--Trade 28. jan 2011, 21:03 (CET)

Sidstnævnte er en ældre udgave, som er blevet glemt og derfor ikke opdateret. Når skabelonen er blevet udskiftet i alle artiklerne, kan den blive til en omdirigering. --|EPO| COM: 29. jan 2011, 13:28 (CET)

Det kunne måske være en idé med "cvr" parameter. Dog kan problemet være at der er flere CVR numre tilknyttet hver enkelt virksomhed. — Fnielsen (diskussion) 7. apr 2012, 18:28 (CEST)

Ligeledes er det kun i Danmark, det hedder CVR. Enkelte lande (ved ikke hvilke) har måske slet ikke sådan et system? Så det mener jeg vil være uhensigstmæssigt. --|EPO| COM: 13. apr 2012, 16:20 (CEST)
Jeg har nu opretter en {{CVR}}-skabelon, der kan bruges som almindelig eksternt link. Det er nok lidt mere omstændeligt at lave et link, der kan bruges til alle landes virksomhedsregistre, men helt umuligt burde det ikke være. --Palnatoke (diskussion) 14. apr 2012, 08:54 (CEST)

To CVR via wikidata[rediger kildetekst]

Der kommer et problem med to cvr, som på Rødbillet.dk. Og her Skabelondiskussion:Infoboks restaurant. --Royal Export 1. maj 2016, 16:25 (CEST)

Hvis problemet med wikidata er det samme som for borgmesteren i Allerød Kommune, skal de nok indtil videre indsættes manuelt. Det er Bruger:Steenth der ved om detaljerne. -- Mvh PHansen (diskussion) 1. maj 2016, 16:49 (CEST)[svar]
Det er ikke det samme som med borgmesteren i Allerød, men vi har nu moduler som kan løse begge ting. Hvis man erstatter koden
{{#if: {{#property:P1059|}} | [https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=virksomhed&id={{#property:P1059}} {{#property:P1059}}] }} }}
med
{{Wikidata-streng | P1059 | format=[https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=virksomhed&id=$1 $1] }}
så kommer der links til alle CVR-numre uanset antal. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 6. feb 2017, 02:31 (CET)

Grundlæggelse taget fra P571[rediger kildetekst]

Min redigering er blevet tilbagestillet af @94.191.188.80: med begrundelsen: "Du bliver nødt til at teste på bredt udvalg. Den viser datoer på engelsk-måde, ligesom den overlapper på andre, som bla. start. En ommer')". Hertil kan siges at datoen vises ikke på "engelsk-måde" men derimod på "ISOsk". Det kunne måske være bedre, men er det ikke indtil videre ok? Hvad betyder "overlapper på andre". For de virksomheder hvor Wikipedia definerer grundlæggelse, som til eksempel Danfoss, ser jeg ikke et problem. For virksomheder med år i Wikidata og ikke i Wikipedia (f.eks. Montana Møbler) ser jeg ikke et problem. For ESVAGT definerer Wikidata to datoer, hvilket skabelonen klarer ok. Findes der kombinationer hvor det går galt? — Fnielsen (diskussion) 28. aug 2016, 11:14 (CEST)

Datoer fra Wikidata vises nu som ÅÅÅÅ-MM-DD (ISO 8601-format). Det skyldes at det var den hurtigste løsning på den skriptfejl som man indtil 31. juli fik ved at forsøge at bruge datoer fra Wikidata, og som trods alt var værre. Det er min plan at forbedre visningen, men det er ikke helt nemt at gøre rigtigt. Det er kaos i Wikidata mht. til især ældre datoer. Nogle julianske datoer er markeret som gregorianske og omvendt. Det er også uklart hvordan datoer før vor tidsregning skal registreres. Nogle steder tæller man som om år 0 eksisterede, andre steder gør man ikke. Men disse ting er næppe relevante grundlæggelsesdatoen for mange virksomheder, så jeg vil fremskynde kode for almindelige nutidige datoer. Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. aug 2016, 11:34 (CEST)

Parametren Selskabsskat[rediger kildetekst]

Der er noget galt med den henvisning, som kommer frem, når der står noget om selskabsskatten. Den henviser til en side på SKAT, hvor der (idag) ikke er nogen information. Men informationen kan godt findes på denne side http://skat.dk/SKAT.aspx?oId=2167688&x=35813977&segment=2014&tab=2.

Jeg har forsøgt et fix. Fixet virker på AVT Business School og Baresso, men om det også virker på andre ved jeg ikke. Skats måde at konstruere linket på er ikke klar for mig. Skriv hvis der stadig er problemer. — Fnielsen (diskussion) 7. sep 2016, 10:26 (CEST)

Linket til Wikidata virker ikke[rediger kildetekst]

I skabelonen er ordet "Wikidata" lavet som et link, men linket virker ikke. Man kommer til https://www.wikidata.org/wiki/Wikidata hvor der står "This entity does not exist. You can search the related logs to find out where it went." --AnetteM (diskussion) 2. mar 2017, 16:00 (CET)

Det er sandsynligvis fordi artiklen du forsøger at tilgå på Wikidata ikke er oprettet endnu, eller også fordi den danske artikel ikke er linket sammen med de andre sprogs versioner. Hvilken artikel handler det om? TherasTaneel (diskussion) 2. mar 2017, 16:04 (CET)
Selv hvis det er tilfældet, burde der ikke være links som ikke virker. Jeg vil lave en ændring senere i dag så teksten ikke fremkommer hvis artiklen ikke er tilknyttet Wikidata. Mvh. 2. mar 2017, 16:10 (CET)
I så fald, så forekommer det også i de andre skabeloner som bruger "import" fra wikidata, når du nu alligevel er i gang. TherasTaneel (diskussion) 2. mar 2017, 16:13 (CET)
Ja, jeg tager dem med. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. mar 2017, 16:25 (CET)
Alle infobokse havde et link (d:Wikidata) som var forkert og ikke virkede. Det har jeg rettet. Desuden har jeg fjernet hele teksten nederst i infoboksen om Wikidata hvis artiklen ikke er tilknyttet Wikidata. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. mar 2017, 17:39 (CET)

Teknisk fejl: Manglende visning af blyants-symbolet for Wikidata[rediger kildetekst]

Skabelonen Skabelon:Infoboks virksomhed viser ikke Wikidatas blyants-symbol ved virksomhedsform. Prøv at se f.eks. artiklen Toms, hvor der mangler blyants-symbol bagefter "Virksomhedsform aktieselskab".

Derudover kan skabelonen heller ikke finde ud af at skrive "aktieselskab" med stort begyndelsesbogstav, hvilket er modsat resten af stilen i skabelonerne, hvor man typisk starter med stort begyndelsesbogstav.

--AnetteM (diskussion) 21. mar 2017, 00:20 (CET)

Så er det vist rettet.--NivlekDaDisk. 21. mar 2017, 09:23 (CET)

Retter forkert dansk[rediger kildetekst]

Jeg har indsat de manglende sproglige rettelser med parenteser. Jeg har svært ved at se, hvilke personer, der skulle have svært ved at overskue parenteser og synes at det skulle være rodet. Skulle vi ikke hellere skrive korrekt dansk og undlade at gætte på hvad læsere vil synes ser rodet ud. Tror man skal have en meget lav intelligens for ikke at kunne overskue en parentes :-) --AnetteM (diskussion) 18. apr 2017, 20:30 (CEST)

Det ser rodet ud. Det skal ikke tage fokus fra indholdet. Ligesom "Kendt(e) værk(er)" (som det stod i Infoboks kunstner) er forstyrrende at læse.
 •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 20:33 (CEST)
Desuden er det ikke forkert dansk... Siden hvornår er "medarbejdere" forkert? Er det ikke bare en smagssag?  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 20:35 (CEST)
En medarbejder er en man arbejder sammen med, som ordet også viser. En virksomhed kan ikke have medarbejdere – den har ansatte. (Det er marketingssprog at skrive at en virksomhed har medarbejdere. Store virksomheder siger gerne at de har medarbejdere, for at fjerne fokus fra det kapitalistiske og over på en mere social profil). --AnetteM (diskussion) 18. apr 2017, 20:43 (CEST)
Jeg vil gerne støtte Anette, både mht. medarbejder/ansat og mht. parenteserne, der efter min mening ikke er noget problem. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. apr 2017, 20:48 (CEST)
Hvis det er så forkert, hvorfor hedder artiklen så Hovedkvarter men skal den her rettes til [Hovedsæde]? Eller hvorfor hedder artiklen medarbejder men skal den rettes til [ansat]te?
Og ja... Parenteser er rodet. Jeg har godt set det på enkelte andre infobokse, men de fleste har de da ikke?  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 20:58 (CEST)
Det er meget normalt at man bruger forskellige ord til at denotere det samme koncept alt efter sammenhæng. Hovedsæde og ansatte giver god mening for et firma, at de så omdirigerer til medarbejdere og hovedkvarter er underordnet. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 18. apr 2017, 21:00 (CEST)
Ok. Så retter jeg dem tilbage. Dog er jeg stadig ikke overbevist angående parenteser. Det er ikke pænt at have skilte med parenteser. Og de er efter min mening heller ikke nødvendigt.  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 21:08 (CEST)

Det nye layout[rediger kildetekst]

Kære Rodejong.

Jeg synes, det er en fin idé, at du har lavet parametre for sociale medier. Dog synes jeg, der er mulighed for at forbedre designet herefter. Vil du ikke kigge på Novo Nordisk. Jeg synes, der er meget "luft" ved siden af linkene til de sociale medier. Kunne designet ikke ændres lidt og gøres lidt mere "lækkert"? Hvad med at skrive de sociale medier på samme linje og adskille dem med en prik ligesom f.eks. her: Skabelon:Statsoverhoveder for medlemsstater af Den Europæiske Union? --AnetteM (diskussion) 18. apr 2017, 21:05 (CEST)

Du mener kun ikonet som Fil:Internet Explorer 7+8 logo.png?  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 21:11 (CEST)
Det synes jeg selv er en fremragende ide!  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 21:12 (CEST)
Jeg har ikke selv mange idéer til, hvordan designet kan gøres bedre. Håber at du eller andre har. Personligt synes jeg bare ikke det nuværende design er optimalt. Men det er selvfølgelig smag og behag. --AnetteM (diskussion) 18. apr 2017, 21:15 (CEST)
Jeg har rettet det nu til følgende: Se Novo Nordisk og Google og Bill Gates.  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 22:13 (CEST)

Nøglepersoner Novo Nordisk døde for mange år siden[rediger kildetekst]

Nøglepersoner bør være de mennesker, der aktuel tegner firmaet. Jeg vil ikke kloge mig på, hvordan man sikrer det. Men som den ser ud i Novo Nordisk-artiklen nu er det forkert. Det bør i dette tilfælde være nuværende adm. direktør, bestyrelsesformand og forskningsdirektøren. Hvordan retter man det? Og er det en general fejl i infoboks-systemet? -- 18. apr 2017, 22:36 (CEST)Staunited (diskussion)

Det har ikke noget med infoboksen at gøre. Det er enten fejlindtastet (eller ikke rettet) på selve artiklen eller Wikidata. Jeg tror det er bedst hvis du stiller spørgsmålet igen på diskussion:Novo Nordisk. Her skal det kun handle om de tekniske sager om selve infoboksen.  •   Rodejong   💬 ✉️ 18. apr 2017, 23:32 (CEST)
(Blot til orientering: "Nøglepersoner" er ikke nødvendigvis lig med "den nuværende topledelse". F.eks. er Thorvald Stauning en af nøglepersonerne i Socialdemokratiet, selvom han både stoppede som formand og er død for mange år siden. --AnetteM (diskussion) 18. apr 2017, 23:38 (CEST))
Ah... der kan man bare se. Har jeg igen lært noget. (thumbs-up)  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. apr 2017, 00:05 (CEST)
Tak Rodejong. At det ikke er skabelonens skyld, forstår jeg så udmærket; men jeg kan ikke gennemskue wikidata-fænomenet og tiltagende forkalkning og stivsind afskærer mig fra at blive klogere på det. Jeg prøver at rette Novo Nordisk manuelt, når jeg har styr på navnene, --

Staunited (diskussion) 19. apr 2017, 00:41 (CEST)

Links til sociale medier mangler[rediger kildetekst]

Infoboksen om virksomheder mangler links til følgende sociale medier: Instagram, Pinterest, Google+ og LinkedIn. Især LinkedIn, der omhandler virksomheder, mangler. Se artiklen om Novo Nordisk. På Wikidata findes linkene til alle Novo Nordisks syv sociale medier. Væk opmærksom på, at Wikidata har et andet parameter for LinkedIn, når det gælder virksomheder - se Novo Nordisk på Wikidata. --AnetteM (diskussion) 20. maj 2017, 14:30 (CEST)[svar]

Emnet om ikoner til sociale medier bliver diskuteret her: Wikipedia:Landsbybrønden/Infoboks ikonhenvisninger, men der er endnu ikke nogen konklusion. - Nico (diskussion) 20. maj 2017, 15:25 (CEST)[svar]

Visning af CVR-nummer[rediger kildetekst]

Diskussion:A.P. Møller - Mærsk efterspørges, at man fortsat skal kunne se selve CVR-nummeret og ikke bare et link til CVR. Vh. SorenRK (diskussion) 1. jun 2017, 17:55 (CEST)

Det er i denne redigering at cvr-nummeret skjules (feltet skifter navn fra data33 til data51 i samme redigering). Det skal vel vises igen? Jeg kan ikke se nogen grund til ikke at vise cvr-nummeret. --Madglad (diskussion) 1. jun 2017, 22:41 (CEST)
Jeg synes at det var bedre før, hvor man kunne se CVR-nummeret. Jeg mener vi skal ændre det tilbage. Jeg synes linjebrydningen ikke ser så godt ud i den nuværende version, og hvis man blot havde nummeret ville det kunne stå på een linje. — Fnielsen (diskussion) 2. jun 2017, 10:25 (CEST)

Kunne vi få et input fra @Rodejong: om hvorfor cvr-nummeret blev fjernet? Eller skal vi blot fører det tilbage? — Fnielsen (diskussion) 8. jun 2017, 21:41 (CEST)

Der er ingen grund til at spørge, Rodejong må ikke svare pt. --Madglad (diskussion) 8. jun 2017, 22:22 (CEST)
Åh, det så jeg ikke. — Fnielsen (diskussion) 8. jun 2017, 22:48 (CEST)

Kom der afklaring på denne? Jeg kan ikke se ideen i ikke at vise CVr-nummeret direkte. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. jun 2017, 18:34 (CEST)

Det kan det også nemt gøres. jeg ændrer det tilbage til hvad det var.  •   Rodejong   💬 ✉️ 30. jun 2017, 18:36 (CEST)

Tak for det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. jun 2017, 18:40 (CEST)

Der er vist stadig problemer: Det bliver ikke linket hvis CVR-nummeret er skrivet i skabelonen. Eksemplet er Arkil. — Fnielsen (diskussion) 3. jul 2017, 13:47 (CEST)

Lige en yderligere tanke: Jeg tror det vil være mere hensigtsmæssige at et selskabs hjemmeside-URL vises i stedet for teksten "Virksomhedens officielle hjemmeside", da vi allerede har labelen "Hjemmeside" ud for. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. jul 2017, 10:54 (CEST)
Den tanke har også lige slået mig. — Fnielsen (diskussion) 4. jul 2017, 10:57 (CEST)
Problemet er at nogle virksomhedder er underlagt et domæne fra moderselskabet. Problemet vises så at linket er ekstrem langt og derfor gøre infoboksen alt for bred. Så det er tænkt over.  •   Rodejong   💬 ✉️ 4. jul 2017, 11:25 (CEST)
Er det et generelt problem eller er det grænsecases? Kan der tilføjes et tjek på længden eller lign. med alternativ tekst, hvis den er for lang. P.t. syntes jeg ikke at det er videre brugervenligt at man er nødt til at "klikke" videre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion)
Ja det er generelt. Nogle gange kan man være heldig hvis et link har en "-". Men det er også derfor vi har "Xxxxxxs officielle hjemmeside" på de fleste biografiske infobokse fx.  •   Rodejong   💬 ✉️ 4. jul 2017, 11:57 (CEST)

Jeg har tilladt mig at ændre på CVR og OpenCorporates visningen. For visse firmaer kunne CVR og den efterfølgende tekst ikke står på én linje. — Fnielsen (diskussion) 4. jul 2017, 19:42 (CEST)

Økonomiske nøgletal[rediger kildetekst]

Jeg har for enkelt firmaer indsat økonomiske nøgletal, årets resultat, egenkapital, aktiver og en fjerde. Det kunne være relevant at få dem ind også, - med årstal. — Fnielsen (diskussion) 2. jun 2017, 10:27 (CEST)

Det var en reference til Wikidata! Det fremgik ikke. — Fnielsen (diskussion) 8. jun 2017, 22:49 (CEST)
Glemte at rette det for manual indsattelse, tænkte kun for at oplyse det fra Wikidata. Nu Gjort  •   Rodejong   💬 ✉️ 3. jul 2017, 16:50 (CEST)

Ændringer og tilføjelser[rediger kildetekst]

Jeg har i sandkassen til Infoboks virksomhed forsøgt at rydde op i skabelonen og tilføje en række nye parametre, som forhåbentligt kan gøre det nemmere at overføre den engelske udgave til artikler på dansk. Tilføjelserne drejer sig blandt andet om bedre håndtering af tidligere virksomheder (blandt andet tidligere navne og virksomheder), samt opdateret udseende (eks. header, som giver bedre overblik) og rettelser af nogle fejl omkring Wikidata. Desuden er den forældede {{Infoboks firma}} blevet sammenlagt. Ellers kan ændringerne ses i sandkassen og testcases. Hvis der ikke er protester og når de sidste tests og småret er lavet, vil jeg udrulle ændringer senere på ugen.--Gorbi (diskussion) 18. okt 2017, 14:58 (CEST)

Jeg har kigget på eksemplerne i testcases og synes det ser godt ud. Der er mange sprognoter for feltet Datterselskaber. Måske kunne man slå sprognoter fra for dette felt. I de viste eksempler (fx Apple Inc.) ville det i hvert fald ikke gøre nogen forskel. Selskaberne har jo de samme (oftest engelske) navne på dansk.--Weblars (diskussion) 20. okt 2017, 10:23 (CEST)
Tak, det har du ret i.--Gorbi (diskussion) 22. okt 2017, 18:39 (CEST)

Wikidata importeres ikke[rediger kildetekst]

Jeg har indsat skabelonen i OBI, men den indsætter kun et billede fra Wikidata automatisk, selvom der er langt flere tilgængelige informationer. Ved nogen hvorfor? --Inc (diskussion) 16. apr 2019, 20:39 (CEST)

Du mangler parameteren wikidata: Indsæt: wikidata = ja - så får du alle data. --Steen Th (diskussion) 16. apr 2019, 20:48 (CEST)
@Steenth: Jep, nu virker det. Mange tak :) --Inc (diskussion) 16. apr 2019, 21:44 (CEST)

DKK skal skrives med store bogstaver[rediger kildetekst]

På siden RokokoPosten står der nogle beløb via denne skabelon, og valutaen er angivet som "dkk". Det skal jo være "DKK", men kan nogen gennemskue, hvor det kan rettes? Beløbene kommer angiveligt fra Wikidata. --Jhertel (diskussion) 23. nov 2020, 00:08 (CET)

"dkk" kommer fra Modul:Brug Wikidata/data, linje 321. Der er også andre valutaer som er med småt: "sek", "nok", "rub", "cad". Pudsigt at ingen har bemærket og sagt noget før. Jeg vil rette disse til store bogstaver i morgen hvis der ikke er protester eller forslag til andre skrivemåder. Da modulet bruges af nok over 100.000 sider bør der helst være enighed før det redigeres. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. nov 2020, 02:00 (CET)
Ja, det skriver de også på ordnet.dk --Weblars (diskussion) 23. nov 2020, 10:29 (CET)
Jeg har rettet det i modulet. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. nov 2020, 12:21 (CET)

Virksomhedshjemmesider på forskellige sprog[rediger kildetekst]

Le Klint (virksomhed) vises i infoboksen i øjeblikket 2 hjemmesider: Den engelsksprogede (com)og den tysksprogede (de). På wikidata er angivet 4 forskellige sprogversioner, inklusive den danske. Kan infoboksen ændres til at foretrække den danske? --Hjart (diskussion) 8. jan 2021, 12:34 (CET)

Gjort --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 8. jan 2021, 16:52 (CET)

Revisor-egenskaben fra Wikidata kunne eventuelt nævnes. — Fnielsen (diskussion) 15. mar 2021, 22:05 (CET)

På ingen måde relevant hvilken revisor et firma benytter. Det næste er vel bankforbindelse, advokat og reklamebureau? --87.49.146.247 15. mar 2021, 22:11 (CET)
Revison - revisor (P8571) - er mindre relevant end administrerende direktør (P169), bestyrelsesmedlem (P3320) og væsentlig person (P3342), som hellere ikke med. Spørgsmålet er, hvad er mest relevant. --Steen Th (diskussion) 16. mar 2021, 11:31 (CET)
De tre, administrerende direktør (P169), bestyrelsesmedlem (P3320) og væsentlig person (P3342), burde nok være med. — Fnielsen (diskussion) 16. mar 2021, 11:35 (CET)