Skabelondiskussion:Politiske partier i Holland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
The Anti-Slavery Society Convention, 1840 by Benjamin Robert Haydon.jpg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Politik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af politikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forkortelse vs navn[rediger kildetekst]

Jeg et problem med forkortelserne. Man skal være hollændere for at tyde dem. Så jeg vil foreslå at gå tilbage igen til navne på partier. Så vi en change for at gennemskue, hvad det er for et parti. --Steen Th (diskussion) 19. mar 2017, 21:40 (CET)

Forkortelsen giver et bedre overblik ellers - Men det kan være at nogle navne er bedre kendt en forkortelsen. Jeg er selv ikke politisk engageret, så det kan jeg ikke rigtigt udtale om. Men det er måske forskelligt fra land til land.  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. mar 2017, 22:01 (CET)
Vi bør bruge deres navn i stedet for forkortelserne. Vi har ingen chance for at gennemskue, hvem der er hvem. --Morten1997 (diskussion) 19. mar 2017, 22:02 (CET)
Okay så retter jeg det igen •   Rodejong   💬 ✉️ 19. mar 2017, 22:08 (CET)
Jeg har rettet det nu, så den øverste del har deres fulde navn og deres forkortelse. Så bevares overblikket. Håber at det er i orden?  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. mar 2017, 22:22 (CET)