Skabelondiskussion:U.S. angreb i Bajour/Waziristan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Skabelon:U.S. angreb i Bajour/Waziristan

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Er der nogen der kan finde et pænt ord at sige om skabelonen? Her tænker jeg både på udseende, rekursivitet og indholdet generelt? -- Bruger:Wegge 24. sep 2008, 09:58 (CEST)

Nu kan du slet ikke bedømme den endnu, for koden virker ikke her på dansk wiki. Og det var det som fik dig på ideen med dette sletningsforslag, da du så en rød stop hånd. Men den dtop-hånd skyldes sletningsforslag mod skabelonen, se højere oppe på denne side. Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg også lige undrede mig lidt over at se stop-hånden, men blev hurtigt klar over, efter at konsultere denne side, at det drejede sig om selve koden, som er brugt - som ellers er den nyeste nye, og den virker meget elegant her på engelsk wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:U.S._strikes_in_Bajour/Waziristan.
Om inholdet vil jeg sige, at det har været mit ønske at danne mig et overblik over de militære angreb som har fundet sted i Pakistan, og de er som det fremgår, omfattende. Til forskel fra den skabelon som eksisterede i morges, er nu de pakistanske militære angreb tilføjet, og det er gjort kronologisk. Det er jo hundretusinde sider på wikipedia, og ethvert forsøg på at danne et overblik over relaterede begivenheder bør hilses velkommen. Selve kernen bygger, som det også fremgår i kildehenvisningen, på et skema fra dagbladet Politiken, som har indamlet oplysningerne fra AFP,Washington Post og BBC. Men så sent som igår blev to a datoerne korrigeret på engelsk wikipedia, som jo på alle måder er en langt bredere funderet forsamling.
P:S: Jeg har bedt P.Hansen se på koden, fordi jeg ved det interesserer ham. Jeg ville ikke selv begynde at rode med det, også fordi det kan være det var smartere for dansk wikipedia at ændre CSS koden (eller hvad det hedder), sådan at den bliver det samme som på eng. wikipedia (som jo er forbillede på snart sagt alle områder) fremfor at lave klamhuggertilpasninger her.John Peters 24. sep 2008, 10:25 (CEST)
Jeg har lavet et forsøg på http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=2437267
Det er den engelske der bruger depricated kode
-- Mvh PHansen 24. sep 2008, 11:06 (CEST)
Jeg har ikke ret meget styr på det med skabeloner endnu, men den bruger eller henviser vist til en forældet skabelon. Hvis den skal overleve, så skal den vist ikke "bruge" Skabelon:Navbox subgroup.
(Skrev MGA73 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ja, den blev vist afløst af Skabelon:Militære angreb i Pakistan/Afghanistan som fik den opdaterede {{Navbox}}-kode.
-- Mvh PHansen 29. sep 2008, 19:16 (CEST)
Nu er den væk. --Palnatoke 13. okt 2008, 14:17 (CEST)

Ja, det må være koden, som skal skrives anderledes. Jeg har netop skrevt til P.Hansen om at være behjælpelig med at redde det ud. Det virker på eng. wiki, hvor jeg lavede den. Den representerer det nyeste indenfor skabelons-kode, og den har både subgroups og'childs', som kan foldes ud. Så det er bare et spørgsmål om at skive den rigtig kode, for at få det til at fungere her også. Og det er P.Hansen ekspert i.

Rent indholdsmæssigt er den bedre end den tidligere, fordi den nu inkluderer pakistanske angreb i Pakistan, såvel som ameirkanske i Pakistan, og den gør kronologisk, således så det er muligt at danne sig et overblik over hvad som er sket. Den kan (forhåbentlig) hjælpe folk med at få et overblik over hvad der er sket af militære angreb, nogle af hvilke pakistanerne er meget vrede over, og efter min personlige opfattelse også er den egentlige grund til angrebet på Mariott Hotel.John Peters 24. sep 2008, 10:01 (CEST)