Forskel mellem versioner af "Stunt"

Spring til navigation Spring til søgning
289 bytes tilføjet ,  for 8 måneder siden
→‎Referencer: www.stunt-akademiet.dk
({{QA-intro}})
(→‎Referencer: www.stunt-akademiet.dk)
 
Eksempler på aktuelle danske stuntkoordinatorer er [[Stig Günther]] som er indehaver af 2 Guinness verdensrekorder og [[Deni Jordan]] som har vundet.<ref>[http://www.bt.dk/nyheder/stor-haeder-til-danske-stuntmaend De uofficielle verdensmesterskaber i stunt] Fra [[BT]].</ref>
i [[Moskva]] samt blev nomineret til en [[Taurus World Stunt Award]] for "Best action in a Foreign Feature." i 2010 og 2014.<ref>[http://jp.dk/indland/article2054881.ece Dansker nomineret til Stunt Oscar]. Fra [[Jyllandsposten]], 1. maj 2010.</ref> Stig GüntherGüud nther] er kendt for at koordinere Forbrydelsen, Rejseholdet, Borgen og mange andre produktioner. [[Deni Jordan]] har stuntkoordineret flere sæsoner af Broen, Mænd og Høns, Wallander og mange andre film og tv-serier.
 
Knud Aage James Bruhn Stunt Bærenholdt blev også aktør i slut 80'erne og i starten af 90'erne Stunt-Akademiet.dk som stadig er aktivt indenfor stagefight. Han har bl.a udgivet Danmarks første stuntbog STUNT,- en dramatisk mulighed og efterfølgende STUNT,- James Bond for en dag.
 
== Referencer ==
Anonym bruger

Navigationsmenu