Forskel mellem versioner af "Peder Pedersen (musiker)"

Spring til navigation Spring til søgning
12 bytes tilføjet ,  for 6 måneder siden
ingen redigeringsopsummering
(Slettet anprisninger)
 
== Karriere ==
Han begyndte som [[Scratching|scratch]]- og [[Mix DJ|mix-dj]] i starten af 90'erne. Varog var bl.a. med til DM i Mixmix [[1991]], hvor han fik en 4. plads. Midt i 90'erne begyndte han at lave hiphop -radio på P3 sammen med danmarksmester DJ Knud. Peder fortsatte også senere ad den vej medved bl.a. at være den ene halvdel af legendariske [[Gramsespektrum]] og senere være med i [[WulffMorgenthaler]] og [[Dolph og Wulff]].
 
Han har også haft småroller i ''[[Se til venstre, der er en svensker]]'', ''[[Kinamand]]'', ''[[Voksne mennesker]]'', ''[[Ørnen (tv-serie)|Ørnen]]''<ref>www.dr.dk – [http://www.dr.dk/oernen/person_eddi.asp Ørnen – Persongalleri, Peder Pedersen]</ref>, ''[[Allegro (film)|Allegro]] og'', ''[[Mikkel og Guldkortet]]'' og som Pappa Teddy i [[Familien Teddy]], om blev vist i [[TV2 Teddy]].
Derudover har man set ham sammen med [[Dejan Čukić]] som lydmand til speakerboksen fra [[YouSee TV]] reklamerne.
 
På musikfronten har han været en fast del af både [[Prunes]] og [[Pelding]].
 
Peder udsendte i 2007 sit solo udspilsoloudspil ''And He Just Pointed to the Sky...''. Albummet blev valgt til det næstbedste fra Danmark i 2007 af [[Ekstra Bladet]].<ref>www.ekstrabladet.dk, 3. december 2007 – [http://ekstrabladet.dk/flash/musik/article447232.ece 2007 – Bedste DANSKE album]</ref>
 
== Filmografi ==
Anonym bruger

Navigationsmenu