Queens of the Stone Age: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m robot Tilføjer: is:Queens of the Stone Age
kat.
Linje 38: Linje 38:


[[Kategori:Musikgrupper]]
[[Kategori:Musikgrupper]]
[[Kategori: Har spillet på Roskilde Festival]]


[[cs:Queens of the Stone Age]]
[[cs:Queens of the Stone Age]]

Versionen fra 12. jul. 2007, 23:57

Queens of the Stone Age ved en koncert i Berlin i 2005

Queens of the Stone Age (QOTSA) er et amerikansk rockband, som blev dannet i 1997.

Bandet stammer fra Palm Desert i Californien, USA og blev startet af guitaristen Josh Homme og trommeslageren Alfredo Hernandez.

Bandets oprindelige navn var Gamma Ray og de spillede overvejende stenerrock. Mange af deres sange handler om misbrug af narkotika.

Diskografi

QOTSA's første album hedder Queens of the Stone Age, (udgivet i 1998).

Det efterfølgende album fik titlen Rated R, (udgivet i 2000).

Det tredje album var formodentlig det mest succesrige, som fik titlen Songs for the Deaf, (udgivet i 2002).

Deres nyeste album hedder Lullabies to Paralyze (udgivet i 2005)

I starten af 2006 blev der talt om at Queens of the Stone Age ville udgive et nyt album i løbet af året, men det blev aldrig udgivet i 2006, som der blev rygtet. Det er nu bekræftet, at bandet udgiver deres femte studiealbum Era Vulgaris i juni. Albummet kunne høres som playback den 15. marts på SXSW i Austin, Texas. Der blev afspillet 9 af de nye sange fra CD'en. Der har cirkuleret en usand liste over sangene på Internettet, der sagde, at den nye CD ville hedde "Bound to Midnight". Era Vulgaris er latin for (på engelsk) Common Age. Et irsk metalband har det samme navn, og inde på deres MySpace er der et takkebesked til Queens of the Stone Age, fordi de har fået meget reklame siden det blev offentliggjort, at deres nye album skulle have det samme navn som dem. Forsangeren af QOTSA, Joshua Homme, gav respons på QOTSA's egen MySpace, hvor han skrev en noget tvetydig besked til bandet. CD'en vil indeholde sangene Turning On the Screw. - der er en lille bid af den i den anden teaser, Queens of the Stone Age udsendte. (kan ses på MySpace). River In The Road' - med Mark Lanegan på vokal. 'Suture Up Your Future' '3s and 7s' 'I'm Designer' 'I Wanna Make it Wit Chu' - en sang taget ud fra Desert Sessions, vol. IX & X. 'Sick, Sick, Sick' 'Battery Acid' 'Misfit Love' 'Into the Hollow' - denne sang kan allerede høres, da 5:15'ers (et side projekt med Joshua Homme og Chriss Goss) optrådte live med den.

MusikSpire
Denne musikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.