Hannah Montana: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
EPO (diskussion | bidrag)
m Gendannelse til seneste version ved EPO, fjerner ændringer fra 80.165.189.251 (bidrag)
Linje 86: Linje 86:
*[[Zacharias Grassmé]]
*[[Zacharias Grassmé]]
*[[Christian Damsgaard]]
*[[Christian Damsgaard]]
*[[Allan Jørgensen]]

[[Kategori:Børne-tv]]
[[Kategori:Børne-tv]]
[[Kategori:Tv-serier]]
[[Kategori:Tv-serier]]

Versionen fra 12. jun. 2008, 12:41

Hannah Montana er en amerikansk tv-serie på Disney Channel. I serien er Miley Cyrus og hendes far Billy Ray Cyrus hovedpersonerne.

Handling

Miley Stewart lever i to verdener, på den ene side er hun Hannah Montana, kæmpe popstjerne, og i den anden er hun en klodset, kikset teenagepige. Når Miley er Hannah Montana, har hun paryk på, så ingen genkender hende. De eneste, der kender hendes hemmelighed, er hendes familie, Lilly Truscott (Emily Osment) & Oliver Oken (Mitchel Musso), hendes bedste venner. Hun bor i Malibu med sin far Robbie Ray Stewart (Billy Ray Cyrus) og sin storebror Jackson Rod Stewart (Jason Earles).

Figurer

Miley Stewart/Hannah Montana

14 årige Miley Stewart lever et almindeligt teenage-liv, med venner, kærester og skole. Men hun er også Hannah Montana, popsensationen. Mileys mor døde, da Miley var 11 år. Så nu bor hun alene med sin far og storebror. Miley prøver at holde på sin hemmelighed, men hun fortæller det til Oliver og Lilly og Jake Ryan. Jake Ryan er en kendt skuespiller fra Zombie Skolen, og i sæson 2 også kendt som Miley's kæreste og Lilly og Oliver er hendes bedstevenner.

Lilly Truscott/Lola Luftnagle

Lilly er Mileys bedste veninde og er der altid for hende, når hun har brug for hjælp. Før hun kendte Mileys hemmelighed, var hun stor fan af Hannah Montana. Lilly elsker at stå på skateboard, sejt tøj og drenge. Hun bruger kontaktlinser. Lilly elsker at have det sjovt, gå til fester, på stranden og i indkøbscenteret. Når Lilly er sammen med Hannah Montana, kalder hun sig selv for Lola Luftnagle, og hun forklæder sig med det nyeste, sejeste tøj, og tager en farverig paryk på.

Mitchell Musso som Oliver Oken

Rico

Rico er en lille dreng, hvis far ejer Rico's surfshop, og der arbejder Jackson. Rico er ond mod Jackson

Oliver Oscar Oken

Oliver er Miley og Lilys bedste drengeven.. Han er en stor fan af Hannah Montana og ønsker at blive gift med hende, men da han får at vide, at hans ven Miley Stewart er Hannah Montana forsvinder alle følelser for hende. Han hader tyggegummi, hikker når han lyver og er dårlig til skuespil. Han drømmer om engang at være kendt som Smoking Oken. Han er "Skabsmand" og kan åbne alle skabene på skolen. Han er lidt klodset og dum.

Jackson Rod Stewart

Jackson er Miley's bror. Hans bedste ven er Cooper. Han arbejder i en strandbar som hedder "Rico". Han elsker piger, hans image, og hans bil. Jackson elsker Miley højt, men behandler hende som en normal søster og ikke en berømt pop-sensation. Nogle gange bliver han jaloux på Miley, fordi hun får så meget opmærksomhed som Hannah Montana.

Robbie Ray Stewart

Robbie er faderen til Miley og Jackson Stewart. Han er en ex-superstjerne, og han opgav sin karriere for at opdrage sine børn og være manager for Hannah Montana. Robbie har ikke så mange venner, men en af dem er Roxy, som er Hannah's bodyguard. Han var gift med Miley's mor. Han er en dygtig kok og har en identisk tvilling; Bobby Ray Stewart. Han lader sine børn finde ud af tingene selv, men er der altid, hvis de har brug for hjælp. Han har en elendig humor, som tit og ofte går ud over hans børn.

Afsnit

Sæson Ep # Første udsendelse Sidste udsendelse Seere
Sæson 1 26 29. September, 2006 2007
Sæson 2 22 (indtil videre) 17. August, 2007 2008

Medvirkende

Skuespiller Dansk stemme Rolle
Miley Cyrus Camilla Tellefsen Miley Stewart
Billy Ray Cyrus Lars Mikkelsen Robby Ray Stewart
Jason Earles Benjamin Hasselflug Jackson Stewart
Emily Osment Tara Toya Lilly Truscott
Mitchel Musso Michael Slebsager Oliver Oken

Danske stemmer til mindre roller