Kategoridiskussion:Rumforskere: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
→‎Hjemmestrikket ord: Elentirmo og Zilotte må blive enige.
(mit besyv)
(→‎Hjemmestrikket ord: Elentirmo og Zilotte må blive enige.)
 
::Jeg er stort set enig med Necessary Evil. Dog med den bemærkning at rumforsker og raketforsker som jeg ser det ikke er den samme ting. Det er efter min mening derfor mere hensigtsmæssigt at lave to kategorier. Rumforsker er videnskabeligt og på den måde måske ikke så forskelligt fra astronom eller astrofysiker, mens raketforsker er mere teknisk og den rigtige betegnelse for de fleste personer på den nuværende liste. [[Bruger:Elentirmo|Elentirmo]] 1. sep 2008, 22:12 (CEST)
 
:::Det lyder som en god idé og der står jo også "''tysk raketforsker og rumfartspionér''" [[Wernher von Braun]], "''raketpionér''" [[Robert Goddard]], "''raketingeniør og -udvikler''" [[Sergej Koroljov]] og "''raketforsker''" [[Hermann Oberth]]. Jeg har selv skrevet "''raketkonstruktør''" i [[Mikhail Jangel]], [[Valentin Glusjko]], [[Vasilij Misjin]] og [[Vladimir Tjelomei]] - men det gælder vel ikke med :-)
:::Broadbeer og jeg er stemt for begge forslag, så det er op til dig og Zilotte at blive enige. Broadbeer skriver at for at flytte en kategori skal man ændre [[:Kategori:Rumforsker]] til [[:Kategori:Raketforsker]] i alle de relevante artikler, samt flytte diskussionen med [ALT-m]. --[[Bruger:Necessary Evil|Med venlig hilsen Necessary Evil]] 2. sep 2008, 13:52 (CEST)

Navigationsmenu